Hayırlı uğurlu olsun tekeri düz bassın ben çok begendim bende v6 98 otomatik var bir ay oldu daha önce xj vardı bunlarda güzel araçlar keyifli güle güle binin.
çok teşekkür ederim onceki aracımda suzuki idi tek kötü yanı bu suzukilerin satınca tekrar suzuki almak gereği hissediyormuş gercektende aslı varmış denilenin ve sizlerede hayırlı olsun kazasız belasız günlerde keyfini çıkarmanızı diliyorum
çok teşekkür ederim onceki aracımda suzuki idi tek kötü yanı bu suzukilerin satınca tekrar suzuki almak gereği hissediyormuş gercektende aslı varmış denilenin ve sizlerede hayırlı olsun kazasız belasız günlerde keyfini çıkarmanızı diliyorum
Suzuki'den sonra alınabilecek en iyi araç yine Suzuki'dir. Bunu 8. Suzuki'sini kullanan birisi olarak söylüyorum
Barış bey avatarınıza göre attan inip eşeğe binmiş gibi olmuşsunuz Yeni aracınız hayırlı olsun.
Bu arada nickinizdeki 14 Bolu'dan olduğunuzu mu belirtiyor?
Abi eskisinin Arap Tayı olduğu meselesi tamam da yeniyi katır yapsak olmaz mı? Gerçi son sözü söyledim diyorsun ama gene de bir düşünsen hiç oluru yok mu? ;D