Değerli vitara kullanıcıları 3 ay önce aldığım vitara için tasarladığım bisiklet taşıyıcıyı nihayet yaptım. Yapmak isteyenler için fikir vermek adına fotoğrafları aşağıdadır.Tabi benbunu yaparken bir bisiklet taşımak için malzeme seçimi yaptım.Gerçi malzemeleri hurdalıktan temin ettim ama olsun.Daha fazla bisiklet taşımak isteyen 20*20 profil yerine 30*30 profil kullanabilir.
Stepneye bağlı olmasının arka bagaj kapısının açılmasında büyük avantajı vardır.Bu sayede istediğim zaman bagaj kapısını açıp kapatabiliyorum. Yük kapıya zarar vermiyormu diyecek olursanız sağ ve sol taraftaki vidalı destekler sayesinde ağırlık dengeli olarak çeki demiri şasesine bastığından herhangi bir problem teşkil etmiyor.
Saygılarımla...
Stepneye bağlı olmasının arka bagaj kapısının açılmasında büyük avantajı vardır.Bu sayede istediğim zaman bagaj kapısını açıp kapatabiliyorum. Yük kapıya zarar vermiyormu diyecek olursanız sağ ve sol taraftaki vidalı destekler sayesinde ağırlık dengeli olarak çeki demiri şasesine bastığından herhangi bir problem teşkil etmiyor.
Saygılarımla...