VX 100 Lastik ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,329
Ynt: VX 100 Lastik ?..

biz bikaç arkadaş taroto tarkan bey e verdik siparişi.
..en temizi gümrükle şunla bunla uğraşmadan, ben yarın bi arayayım sorayım neymiş günahı ;D....bizim siparişlerle gelir herhalde..

Etiketler

çağlar' Alıntı:
biz bikaç arkadaş taroto tarkan bey e verdik siparişi.
..en temizi gümrükle şunla bunla uğraşmadan, ben yarın bi arayayım sorayım neymiş günahı ;D....bizim siparişlerle gelir herhalde..

Çağlar hocam, yükseltme ile birlikte ayna-mahruti oranı neden değişmek zorunda orasını anlayamadım? Hem VX100 hem de VX80 4,11 orana sahip bu oran 35 inch i destekliyor.

gökhan bey araştırmalarım neticesinde aracı arazide kasacağını düşünüyorum (düşünüyorlar)... genelde 35-38 ve üstüne 4,88 ve 5,29 takıyor amerikalılar.
gerçi birçoğu kaya tırmaışıyla uğraşıyor amma orjinal oranlarda sorun yaşandığını ve yaşanabileceğini yazıyorlar hep..tabi şahsen denemedik ,asfaltta sorun olacağını sanmıyorum ama bir kere yapıp kitaba uygun yapmak lazım derim.

dediğim gibi birde çamurlukları vs.traşlamakta gerekiyor.aslında araçların kasalarını şişik yaptıkları için lastikler hep küçük gözüküyor, eğer çamurluk dodikleri, yan basamaklar ve yanlardaki parçalar sökülse daha bir düzgün gözükebilir.gönül ister ilk resimdeki gibi bir 38 lik ;D

P1010089.jpg

cihanülker' Alıntı:
çağlar valla parça danışmanı gibisin hayranım sana müsait bir zamanında ya sende yada bende buluşsakta benim parça siparişlerini versek diyorum netten ?

tarkan beyi aradım..arb avustralyaya mail atacak cevabı yarın gelir diyor.süspansiyonların arasına ne kadar ;D sıkışmış görücez bakalım..

malzeme: ome 2 medium lift

abi senin iş yattı.daha doğrusu 1 -1,5 inch ancak yükselirmiş zaten..arbnin cevabı bu bende araştırdım doğru...tarkan beyden gelen mail aşağıda.değmez diye düşündüm.

Picture 2.jpg

işte bahsettiğim süspansiyon sorunsalı...
uzj100 (vx100) lerde kullanılan sistem IFS denen sistem.vx80 (fj-fzj80) lerde ise direk karpuzlu denen sistem var ..IFS sistemde aracı yükseltmek va daha dayanıklı (off road) hale getirmek biraz daha zor.
konunu dağıtmış olmazsam eklediğim resimlerde çok güzel bir vx100 yapıyorlar. (39 lastikli)

(GAZ VERMİŞ OLMAYIM BU ARADA ;D
araca yapılanlar:
80 serinin ön-arka karpuzlu diferansiyelleri takılıyor
lastikler 39 swamper
arazi şanzımanı 3:1
ayna mahruti 5:29
ön +arka ARB %100 havalı kilit
slee off road 6 inch süspansiyon lift
warn m12000 vinç
paralel bağlı 2 adet sarı optima akü
vs.vs.

ilk resim komple ön IFS süspansiyon sisteminin sökülmesi

SAS100_008.jpg

SAS100_020.jpg

SAS100_025.jpg

SAS100_030.jpg

SAS100_048.jpg

Heytem senden böyle bir atak bekliyoruz :D 70 kasa bitti ...eee kaşınmıyormusun....oynamak lazım.. ;D

çağlar aynı araba ile migrosa alışverişede gidiyoruz ailecek kardeş ;D ;D ;D ;D bununla alışverişe patagonyoya gitmek lazım yav :eek: :eek: yok ben vaz geçtim 70 veya 75 yanak için ne dersiniz peki olumu olmazmı biraz daha masumca bir soru ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR