VX 100 Lastik ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,329
Ynt: VX 100 Lastik ?..

selam bneyler nasılsınız bende birşey sorsam bilgi verebilirmisiniz ,,,bende 96 vw80 benzinli var aracımda çift kilit var hem ön hemde arka ,,arka kilit %kaç ön kilit % kaç bilginiz varmı teşekkürler

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar aracımın vinci takıldı , snorkel montajı bitti ,port bagajda bugün takılacak ,(resimleri bu hafta yükleyeceğim)fakat lastik konusunda kafama takılan şeyler var aracımın orjinal lastik ebatı 275-65-17 benim düşündüğüm ölçü 265-70-17 veya daha yüksek olmasını istediğim 265-75-17 malum 17 jant ölçüsünde sıkıntılar büyük .ne yapayım?? yukarıda yazmış olduğum ölçülerde bile lastik bulmuş değilim ankarada hala aranıyorum lütfen yardım .

Öncelikle,lastik tipine karar verdinizmi.
Yani,M/T mi A/T mi istiyorsunuz.
Çünkü bu ebatlar tedariği zor ebatlar değil. :smiley:
M/T yada A/T mi ona karar verin,gerisi kolay.

CDM-SUBARU' Alıntı:
Öncelikle,lastik tipine karar verdinizmi.
Yani,M/T mi A/T mi istiyorsunuz.
Çünkü bu ebatlar tedariği zor ebatlar değil. :smiley:
M/T yada A/T mi ona karar verin,gerisi kolay.

aracımın üzerinde michelin at ler yeni , yani ben bunlarla ankarada 2 geziye gittim çok sert zeminlerde yoktu lastikler yanaklardan başladı hemen yaralanmalara bu sefenten dolayı ve arazide kullanmak için mt istiyorum, cooperda buldum sadece başka markalarda yok, fakat fiyatlar cıss 450 liraları geçiyor nerdeyse

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar aracımın vinci takıldı , snorkel montajı bitti ,port bagajda bugün takılacak ,(resimleri bu hafta yükleyeceğim)fakat lastik konusunda kafama takılan şeyler var aracımın orjinal lastik ebatı 275-65-17 benim düşündüğüm ölçü 265-70-17 veya daha yüksek olmasını istediğim 265-75-17 malum 17 jant ölçüsünde sıkıntılar büyük .ne yapayım?? yukarıda yazmış olduğum ölçülerde bile lastik bulmuş değilim ankarada hala aranıyorum lütfen yardım .

Şimdi;

275/65 R 17....... 790 mm bu orj olcu
265/70 R 17....... 803 mm
265/75 R 17....... 830 mm
buna dikkat 275/70 R 17 'se 817 mm

yukseltme olucaksa 275/70 R 17 de olabilir.

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
benim vx 100de 285-75-16 bf goodrich var.arazidede fena işler yapmadı.toyota gezisinde arkadaşlar gördü

Heytemcim arkayı kilitleyince çıktığın yerden aynı lastiklerle ne Suat ne de ben çıkabildik ;)
Suat çıksaydı çok bozulurdum ben çıkamadığım için :D
Demek ki keramet diff.lock da . Ama BFG de AT lerin kralı kim ne derse desin...

Merhaba arkadaşlar nasılsınız eğer ihtiyacı olan varsa bende MSTERCRAFT MT 245/75/16 bir takım lastik var sadece bir ay kullanılmış lastik var şuanki aracıma biraz dar geldiği için takmadım ilgilenen olursa verebilirim ... herkese selamlar

lazoğlu' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar nasılsınız eğer ihtiyacı olan varsa bende MSTERCRAFT MT 245/75/16 bir takım lastik var sadece bir ay kullanılmış lastik var şuanki aracıma biraz dar geldiği için takmadım ilgilenen olursa verebilirim ... herkese selamlar

ilanlar bölümüne koyarsan daha yararlı olur ,arkadaşlar daha çabuk duyarlar .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR