VX 100 (UZJ 100) Lift Kit

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,890
Ynt: VX 100 (UZJ 100) Lift Kit

Var var listede oda varda malum kilitler olunca ben dokunamıyorum :'( Yurtdışı forumlarında 315/75/16 kullananlar çok memnun olduklarını hiç sorun yaşamadıklarını yazıyorlar zaten son sınır o.Birazdaha fotoğraflara bakarsam sonra birtakım Icelandlerdeki gibi 44 falan alacağım gibime geliyor. ???

Not:Birkaç kişi yuhhh dedi gibi geldi ;D

Etiketler

Ya baba,senin arabaya ne yaparsak yapalım doldurmak çok zor ;D
Hatırlıyomusun,lastikler takılmadan önce,vaayy bee iyiymiş felan diyoduk,taktık arabaya ıh ıh yine doldurmadı ;D
Baba,senin arabaya ne yaparsak yapalım aç kurtlar gibi valla ;D daha fazla istiyo,dolmuyo-doymuyo ;D,istedikçe istiyo.
Ama bu LC ler böyle baba ben karar veridim,her şeyi kaldırıyo ve sonu yok ;D

Not: Evet yuhh ve ühhh ;D

şöyle yapta madem rahat edelim. :eek:

C684P0_3f155d1dd83eb.jpg

cihan bey

cihan bey
1 tk 303001 …………….. V8 benzinli için önerilen

2 adet Ome 865

2 adet Ome N133

2 adet Ome N101

Gemi ile : 1.220.00 AUD k.d.v. dahil Teslim siparişten sonra 60-70 gündür.

Uçak İle : 1.538.00 AUD k.d.v. dahil Teslim Siparişten sonra 20-30 gün………..

Saygılarımla,

Tarkan Yücel

şimdi arkadaşlar gelen mail bu buna göre toplanıp sipariş verebilirzi ben uçak kargoyu düşünüyorum eğer malzeme getirmek isteyen arkadaşlar varsa fiyatlar birazcık daha aşağıya çekilebilir dedi tarkan bey bu arada 1 avusturalya doları 1350 tl

Aynen budur işte Çağlar,son nokta budur.Ama lastikler ve ilave yükseltme kiti falan bayaaaaa bir duygusallık gerektiriyor.Aaaahhhh İnşallah. :D

Cihancım hiç düşünmeden ver siparişi harike fiyat.

hocam fiyat çok iyi, bizim hiluxun kiti 1700 aud idi en son sordugumuzda, oda gemi kargosu ile..

atladım istanbula geldim , yarın tar otoya gidiyorum ,tarkan beyin yanına bir şey isteyen olursa arasın tel numaram 0533 567 64 10
siparişide geçeceğim toyota buluşmasına yetiştireyim bari

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR