Willys Anıtları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,571

seyit

Kamp III
Adına ulusal bayram ( Yipao-Colombia) yapılan bir marka olmanın dışında bunlar da bir anıt haline gelmiş olmalarına ilişkin örnekler.

jeepstatue [HDTV (1080)].jpg

monumentoalwillys2copia [HDTV (1080)].jpg

monumentoalwillyscopia [HDTV (1080)].jpg

Etiketler

Ynt: Willys Anıtları

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Bu fotoğrafı Gelibolu yakınlarında bir OPET akaryakıt istasyonunda çekmiştim,
Başlığı görünce paylaşmak istedim.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Paylaşım için teşekkürler.Arşive bunları da ekledim.
Willys oldukça orijinal görülüyor,pekçok parçasıyla iyi bir jeep toplanabilirdi.

Memlekette iki adet Willys varki sanırım ülkemizdeki en temizlerinden ikisi onlardır desem yalan olmaz.
Modeli kaçtır bilmem fakat yüklediğim fotoğraftakilere benziyor.Birşeyi iddia ederim satarsa alınıp yakıtı koyulup hiç birşey düşünmeden dünya seyahatine çıkılabilir.
Gidince ilk işim fotoğraflamak olacak, çünkü araçların sahibi işi bilen vede meraklı olan hani duygusal olarakta uygun olan birisi.

sisdagili61' Alıntı:
Memlekette iki adet Willys varki sanırım ülkemizdeki en temizlerinden ikisi onlardır desem yalan olmaz.
Modeli kaçtır bilmem fakat yüklediğim fotoğraftakilere benziyor.Birşeyi iddia ederim satarsa alınıp yakıtı koyulup hiç birşey düşünmeden dünya seyahatine çıkılabilir.
Gidince ilk işim fotoğraflamak olacak, çünkü araçların sahibi işi bilen vede meraklı olan hani duygusal olarakta uygun olan birisi.

Bu jeepleri merak ettim.Siz oraya gitmeden fotoğraflarını çekip te size mail olarak gönderecek kimse yokmu acaba?

Var hemde çok var, fakat bu güne kadar hiç kimseden karşılıksız birşey istemedim istememde.O nedenle fazladeğil yaza kadar beklerseniz, veya birisi eklerse görürsünüz.
Unutmayın birşeyi özlemle beklemek iyidir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR