XJ Görmeye değer

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan esperanto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,633

esperanto

Kamp II
Yer
istanbul
ilk sahibide burdan bir arkadaşımızdı gerçekden güzel bir araç görülmeli diye ekledim ..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1992-model-cherokee-jeep-44535372/detay

Etiketler

Ynt: XJ Görmeye değer

güzel arac gecensene incelemiştim aynı fotolar vardı km sini hatırlamıorum ama cok düşük degilmi ?

guzel arac ama o modıfıyeye gore sanırım fıyat fazla cunku murat baskan rot 79 u renklerı yakın oda brdoydu 98 model daya uyguna verdı

bu xj lerin fiyatlarına gülmemek mi diyeyim bilemedim tam kelimeyi ama gerçekten çok komik rakamlar oluyor bana göre. harika araç, diyebileceğim tek kelime yok ve sahibi olmak istediğim araçlardan biri.
zj kasalarının fiyatları xj lerden daha lüks ve konforlu olmasına rağmen, xj lerden baya düşük fiyatlarla ilan sitelerinde yerlerini almış.
mesela bu aracı satan arkadaşımız 5.9 almaya karar verdiğim için satıyorum yazmış ilanına.
zj kasa 5.9 un fiyatları 92 model xj den 8 - 10 bin tl mi düşük olur? bu anlamsız değil mi sizce de. bence 97 98 model xj lerin hakettiği fiyatlar 20.000 tlnin üzerinde olmaması gerek zj lere göre düşününce.

velhasıl ilanda ki araç güzel ancak fiyatı gereksiz pahalı. bırakın 92 modeli 98 modeli dahi bu fiyata yazık..

mfthk' Alıntı:
bu xj lerin fiyatlarına gülmemek mi diyeyim bilemedim tam kelimeyi ama gerçekten çok komik rakamlar oluyor bana göre. harika araç, diyebileceğim tek kelime yok ve sahibi olmak istediğim araçlardan biri.
zj kasalarının fiyatları xj lerden daha lüks ve konforlu olmasına rağmen, xj lerden baya düşük fiyatlarla ilan sitelerinde yerlerini almış.
mesela bu aracı satan arkadaşımız 5.9 almaya karar verdiğim için satıyorum yazmış ilanına.
zj kasa 5.9 un fiyatları 92 model xj den 8 - 10 bin tl mi düşük olur? bu anlamsız değil mi sizce de. bence 97 98 model xj lerin hakettiği fiyatlar 20.000 tlnin üzerinde olmaması gerek zj lere göre düşününce.

velhasıl ilanda ki araç güzel ancak fiyatı gereksiz pahalı. bırakın 92 modeli 98 modeli dahi bu fiyata yazık..
aslında neden fiyatın pahalı olduğu yazılarınızın içinde var talep ediliyor fiyatı düşmüyor =)

fiyatların daha mantıklı olduğu zj kasalar daha çok alınıp satılıyor xj lere göre. bir çok xj sahibi istediklere fiyatlara alıcı bulamıyor olsa gerek ki çeşitli ilan sitelerinde hep aynı araçlar istenilen saçma sapan fiyatlar yüzünden duruyor. bu araçların belirli bir piyasasının olmadığı hepimizin malumu. bilen ve seven alıyor. ama bu, bomboş araçlara (standart) araçlara 30.000 tl verecek kadar da sevmek anlamına gelmiyor.
hasbel kader eline geçmiş vatandaş da, severek binen vatandaş da bunun farkında. ben ankarada yaşıyorum. 98' xj sport' un önce bir galeride 25.000 tl ye satılmak üzere bırakıldığını gördüm, aracı inceledim pazarlık ettim sonuç alamayınca almaktan vazgeçtim. 2 ay sonra başka bir ilandan dolayı aynı araç olduğunu bilmeden aynı aracı bir daha inceledim. bu kez istenilen fiyat 22.000 tl idi ve sahibi satıyordu. yine de makul fiyat olmadığını ve biraz daha indirim yapmasını talep ettim kabul etmedi. ve 2 hafta sonra aracın 19.750 tl ye satıldığını sahibinden öğrendim.
piyasa serbesttir, herkes malına istediği fiyatları talep etme hakkına tabi ki sahiptir. ancak istenilen fiyatlara müşteri bulunması konusu meçhuldur. nitekim 25.000 tl den perdeyi açan aracın 19.750 tl ye kadar gerileyerek alıcı bulması biraz düşündürücü.
selamlar, fatih.

lütfen beyler xj ,mi yeni aldım daha henüz üzerinde birşeyler yapamadım hevesimi kırmayın satarım haaaa.

aracın hayırlı uğurlu olsun bekir bey, sıkıntı araçta değil fiyatlarında. dolayısı ile aracınızla ilgili hevesiniz kırılmasın :smiley:
ne yapsanız yakışan cinsten araç maşallah..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR