XJ için spacer

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OverNorth Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,218

OverNorth

Sıvışma Savaş..
Yer
Bursa
Merhabalar ,

Aracımı (xj cherokee) 3'' get ile yükselttikten sonra 31x 10,5 federal lastik taktım , şu anda sürtme problemi var. Spacer takma konusunda ki görüşlerinizi alabilirmiyim. nerden temin edilebilir

selamlar

Etiketler
Ynt: XJ için spacer

spacer ile site içind e tarihcesine kadar tüm bilgileri bulabilirsiniz ana sayfada aratmanız yeterli

OverNorth' Alıntı:
Merhabalar ,

Aracımı (xj cherokee) 3'' get ile yükselttikten sonra 31x 10,5 federal lastik taktım , şu anda sürtme problemi var. Spacer takma konusunda ki görüşlerinizi alabilirmiyim. nerden temin edilebilir

selamlar

3'' get mi koydunuz sadece ?
neden spacer yerine off-setli jant yaptırmayı düşünmüyorsunuz...hem bu şekilde 2 takım jant lastiğiniz olur...

997799' Alıntı:
3'' get mi koydunuz sadece ?
neden spacer yerine off-setli jant yaptırmayı düşünmüyorsunuz...hem bu şekilde 2 takım jant lastiğiniz olur...

evet şimdilik sadece önlere 3'' get koyup arkaları makaslardan hallettim, yurtdışına çıktığımda suspension kiti komple alacağım,buradan tedarik etmek biraz pahalı gibi geldi bana

spacer ı maliyetinden dolayı ilk sıraya koydum , orjinal USA yapımı 4 adet i bana 120 usd + kargo(70 - 90 USD) ye maloluyor, off setli jant tahminimce daha yukarıdadır

OverNorth' Alıntı:
evet şimdilik sadece önlere 3'' get koyup arkaları makaslardan hallettim, yurtdışına çıktığımda suspension kiti komple alacağım,buradan tedarik etmek biraz pahalı gibi geldi bana

spacer ı maliyetinden dolayı ilk sıraya koydum , orjinal USA yapımı 4 adet i bana 120 usd + kargo(70 - 90 USD) ye maloluyor, off setli jant tahminimce daha yukarıdadır

şu an tr de iyi fiyat usa dan alsanız kargoyla aynı paraya geliyor...
ilanlar bölümünde uğur bey ilan vermişti bi bakın bence...
3'' get ile sıkıntılı bi yükseltmedir...her an hasar oluşabilir aracınızda...
spacer yerine jant yaptırın offfsetli hemen hemen aynı para tr de...jantı 400-500 civarına yapıyorlar diye hatırlıyorum......

Simdi soyle bir konu var

Jant her ne kadar bazi kisiler aksini iddia etsede araca gobekten oturur ve aracin agirliginin buyuk bir kismi gobek uzerindedir. Bijon veya saplamalar sadece janti porya uzerinde tutmaya yarar.

Yapilan spacer flans vb. isimli malzemeler zaten aracin en zayif yerlerinden biri olan bu bolgede risklerin artmasina sebep olur. Kimi zaman jant degistirildiginde gobekler uysun diye araya bilezik yapilir bu bile aslinda hatali bir islemdir.

O yuzden 120 + 90 =210 $ TL olarak 325 TL

Bunun uzerine 200 TL daha ekleyip off set li jant almak daha mantikli ve guvenli. Bu sekilde iki set jant ve lastiginiz olacak ve ister arazide ister asfaltta rahat rahat kullanma sansiniz da olacaktir.

Sahsi kanaatim budur. Bence hayatinizi riske atmayin.

Ha illa spacer kullanicagim diyorsaniz adam gibi marka alin Eibach bu markalardan birine ornek. Yanliz bu tip markalarda da fiyat 400 $ civarinda olur sebebi de kullanilan malzeme ve uretimde ki hassasiyettir. Yani jant daha ucuza geliyor. ;)

balans problemi oldumu lastiklerde spacerden sonra?

Off set li janta karar verdim , çarpışantürk yapıyormuş sanırım, bu hafta sonu aracı gidip bir göstermeyi planlıyorum

desteğiniz için teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR