Burada yazılanları okuyana kadar 2002 2004 Honda crv rav4 olur diyodum bi arkadaş xtrail önerdi araştırdım herkes memnun sonra biri Subaru önerdi onlar daha da memnun.
O zaman yaşadığım yere ve bütçe me bakacam ve en iyi benim için bu şartlarda Subaru olacak ???öyle mi dusunmeliyim
2002-2004 crv lerin vitesi koldan ve iç görüntüsü bana hiç yakın gelmemişti. Bakımları düzgün yapılmış ve oynanmamış araç alırsanız kolay kolay sorun çıkmaz. Ama tabi yinede şans işi bu işler.. Benim 3.subarum şimdiye kadar hiçbiri üzmedi beni...
3-5 yoruma göre arac almak ozellikle de hakkinda hicbir bilginiz olmayan bir araci almak gercekten cesaret işi. Erol abinin forester i deneme şansınız olabilir sonucta erol abiyi subaru forumdan tanırız. Diğer araclari da deneyin. Sonra zaten geriye kalan sadece problemsiz bir arac almak. O da en Zoru zaten
Bende erol abinin adina konustum ama affola
Subaru & Xiaomi
Bende taaa ilk4*4 araçları araştırıken onlarada bakmıştım. Ön gösterge kısmının ortada olması,yaptıgım araştırma ve incelemeler sonucu beni asfaltta ve arazide kesmeyeceğini düşündüğüm için elemiştim...
Ama aracı hangi marka olursa olsun benzinli alıp,lpg sistemini kendim taktırmaktan yanayım pimpirikli bir kullanıcı olarak...