Yayla Gezisine Davet Duyurusu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kursadgolf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,203

kursadgolf

Kamp I
Yer
istanbul
-YAYLA GEZİSİNE DAVET-

Kastamonu Hanönü Belediyesinin yöreye ait yaylasında bulunan on kişilik kapasiteli yayla evi bulunmaktadır. Tercih edenler orada yatabilir. Tuvalet, duş, elektrik mevcuttur. Yörede gölet ve yer altı nehirlerinin olduğunu bilinmektedir. Yaylada konaklandığı müddetce verilecek olan gıda siparişlerini belediye aracı taşıyacaktır. . Belediyenin tanıtım amaçlı davetidir.Herhangi bir ücret söz konusu değildir. Sizlerin mesajlarınıza istinaden grup halinde veya tek olarak yola çıkılıp Hanönü ilçesinde buluşma gerçekleştirebiliriz. Yola çıkış tarihini sizler belirleyin.(Haziran ayı sonlarına doğru olabilir)Az da olsa tarihi zenginliklerini belediyeye ait hizmet aracı ile gezilebilir.selamlar

DETAYLI BİLGİ : 05325511606 - komutanaltar@hotmail.com

Gezenbilir Doğaya Saygılı Off-Road Manifestomuz :
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18780.0

Etiketler
Ynt: Yayla Gezisine Davet Duyurusu

Çok hoş bir davet :smiley: ilgi göreceğinden eminim.
Hanönü ve yaylası Kastamonunun ne tarafındadır?

Eğer uygun bir zamanıma gelirse ben kaçırmak istemem. Muhteşem gözüküyor. Ailece iyi bir hafta sonu gezisi olabilr.

kendi memleketim diye söylemiyorum gidip görmenizi tavsiye ederim.gerçekten büyülü bir atmosfer.

Haziran sonunda bana da uyar, Kastamonu için özellikle Küre Dağları  Haziran sonun da mevsim olarak güzel  olacaktır. Gerçekten çok güzel bir yer özellikle Küre Dağları ve kanyonları..

Bu geziye, hafta sonu olabilirse, Ailem ile beraber bizlerde katılmak isteriz.Daha önce bir kaç kez o bölgeye kasım-Aralık gibi av maksatlı gitmiştim.Mükemmel bir doğa harikası olduğunu biliyorum.Ve kastamonu yaylalarının ayrı bir güzelliği olduğunuda söyleyebilirim.Konum itibarı ile Karadeniz olmasının özelliklerini taşırlar.Ama ugurgul arkadaşın dediği gibi,aylardan Ağustos bile olsa kışlıklar alınması mantıklı..

Selamlar

belediyenin ya da o eve bakan kişinin telefonunu alabilir miyim ben

temmuz sonu 10 gün kalmayı düşünüyorum. Geçen sene samsun inebolu arasını geçmiştik bu sene inebolu iğneada arası var büyük dinlenmeyi orada yapabiliriz.

Saygılar

yasarergun' Alıntı:
Selamlar

belediyenin ya da o eve bakan kişinin telefonunu alabilir miyim ben

temmuz sonu 10 gün kalmayı düşünüyorum. Geçen sene samsun inebolu arasını geçmiştik bu sene inebolu iğneada arası var büyük dinlenmeyi orada yapabiliriz.

Saygılar

Bireysel olarak oda tutup kalınacak bir yer diil.Evi yıllardır turist ağırlamak için açmadılar.Bu yıl değiştirdilermi sistemi bilmiyorum en son bu yaz gittiğimde ormancılar bakıylardı.internetten belediyeni telefonunu bulup detaylı bilgi alabilrsiniz...

rica ederim yaşar bey.bir kaç kez bu konuyla ilgi girişimlerimiz oldu orayı turizme açmak konusunda ama malum ülkemizdeki bürokrasiyi biliyosunuz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR