Yedigöller'de Kamp ve Balık Sezonu Açılışı (31 Mart - 02 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mezeci_67 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,164

mezeci_67

Zirve
Yer
kdz ereğli
Arkadaşlar 31mart 2 nisan arası Kdz Ereğli arkadaşlar ekip olarak yedigöllerdeydik amacımız hem kamp yapmak aynı zamanda 1 nisan alabalık sezonu açılışında balık tutmak ve onları oracıkta tereyağı ile kızartıp afiyetle yiyivermek.

Etiketler
Ynt: Yedigöllerde Kamp ve Balık Sezonu Açılışı (31 Mart - 02 Nisan 2009)

Yedigöllere giderken yol ggüzergahımız Kdz Ereğli,Alaplı,Yığılca çıkışından dağ yollarından Karakaş köyü, Humus ve Yaylatepe köyleri güzergahından Yedigöllere ulaştık orada bizim gibi geçen seneden buluşmak için sözleştiğimiz değişik yerlerden gelen arkadaşlarımızla hasret giderdikten sonra arabalardan malzemelerimizi çıkarıp çadırımızı kurmaya giriştik.

Köy yollarından geçerken yol kenarlarında 50-60cm ye varan yükseklikte karların arasından geçtik fakat yol kısmı açıktı.

Birazda yiyenbilir akşam yemeği hazırlığı akşam yemekleri diğer makinada daha alamadım.

1 Nisan balık sezonu açıldı balıklar yakalanmaya başladı fakat bu senin daha başka bir anlamı var Yedigöller canavarı yakalandı 80cm boyunda kırmızı benekli alabalık 1saat 45 dak mücadele sonunda kıyıya alınabildi bunun videosu var gelecek.

Ereğliden arkadaşlar ziyarete geldi 1 posta balıkta onlara kızarttık afiyet olsun.

Afiyet olsun reis.
Güzel trofeymiş, kimin oltasına denk geldi?
Fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla geçen seneki Ankara ekibi yine ordaymış.

Ben bu sene açılışı Abant'ta yaptım.
Sabah suyu ve akşam suyuna olta sallama imkanım olmadı, o yüzden sizin ki kadar bereketli değildi.
Gölün bir ucu halen buz örtülüydü.

Reis Serkan'ın oltasına takıldı ama balığı kıyıya almak yine bana nasip oldu 1saat 45 dak. maç yaptıktan sonra.

vallahi bende bu Lazların yanında olmak isterdim :smiley: teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,987
Kayıtlı Üye Sayımız
166,736
Kaydolan Son Üyemiz
S_Erdem

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.