Yeni Gezi Yok mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serhan123 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,534

serhan123

Ana Kamp
Yer
izmir
Arkadaşlar Merhaba;

Ben aranıza yeni katıldım. Daha doğrusu 4-5 ay oldu ama aracım yeni off road a hazır hale geldi. Şu aralar görünürde bir gezi göremiyorum. Belki site bana biraz karışık geldi vardır da ben görememiş olabilirim. Bu aralar geziniz varsa mesaj atarak veya cepten ulaşarak bilgi verirseniz sevinirim. Saygılar

Serhan Ercanlı
Jeep CJ5
5322139001

Etiketler
Ynt: Yeni Gezi Yok mu?

Merhabalar arkadaşım yeni gezi bende arıyorum araçım hazır değil tam olarak ama standart bı jımny ile gelebilceğimiz yerler olursa karagöl gibi hem şehirden kurtuluruz hemde araçların keyfini yaşarız ama kimseden ses yok ,

Merhaba Kardeşim;

Valla bende çok sıkıldım. 29 ekim de bir gezi olacakmış galiba yatılı. İzmir grubundaki arkadaşlardan rica etsem eğer doğruysa bana detayları verebilirlermi. müsait olursam katılmak isterim. benimde aracım tam hazır değil vizeden daha geçmedim . biraz sıkıntı yartıyor bana ama herhalde 15 güne hallederiz. selamlar

Serhan
CJ5

Karagöl yerine Bağyurdu - Armutlu tepelerine çıksanız.
Orman yolları ve yangın yollarında sürüş yapsanız nasıl olur arkadaşlar.

Karagöl gibi piknikçilerin arasına işiniz ne :smiley:
Güzel parkurlar olduğunu arkadaşların gezi fotoğraflarından biliyorum.

Vosdost ile haberleşmeyi unutmayınız.

aslında olabilir güzelde olur burda bi ara geldikçe kalabalıklaştıkça bakçaz işte......

17/18 ekim Banaz abide tarafları göl kenar kamplı gezi var fakat açılan linki bulamıyorum.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40200.msg411413#msg411413
işte burada gez bilgileri.

MEKANLA VE GEZİYLE İLGİLİ BİRAZ BİLGİ VERİRMİSİN BEN GİBİ ACEMİLERE ,,,NASI GİTÇEZ ORDA NELER YAPILCAK YANIMIZA NELER ALMALIYIZ GİBİ,BEN ÜNİVERSİTEDEYKEN ARTVİNDE KAFKASÖR YAYLASINDA ERSİS İN DAĞINDA AYDER DE KAVRUN YAYLARINDA KALMIŞTIM AMA ÇOK UZUN ZAMAN OLDU ŞİMDİ EĞER KATILABİLİRSEK GELMEYİ ÇOOK İSTİYORUM ,,,,

serhan123' Alıntı:
Arkadaşlar Merhaba;

Ben aranıza yeni katıldım. Daha doğrusu 4-5 ay oldu ama aracım yeni off road a hazır hale geldi. Şu aralar görünürde bir gezi göremiyorum. Belki site bana biraz karışık geldi vardır da ben görememiş olabilirim. Bu aralar geziniz varsa mesaj atarak veya cepten ulaşarak bilgi verirseniz sevinirim. Saygılar

Serhan Ercanlı
Jeep CJ5
5322139001
MRB.hoşgeldiniz aramıza.site karışık gibi görünseda alışınca kolay geliralt kısımda haber ver bölümü var.oraya tıklayın ewet diye onay verin hangi forumla ilgili haber almak isterseniz otamatik mesaj gelir.tekrar hoşgeldiniz saygılar.

konu açan yönetici arkadaşlar,ana sayfada yaklaşan etkinlikler bölümüne taşırlarsa konuyu,daha kolay haberdar olunur saygılar sunarım herkeze.

serkan35' Alıntı:
MEKANLA VE GEZİYLE İLGİLİ BİRAZ BİLGİ VERİRMİSİN BEN GİBİ ACEMİLERE ,,,NASI GİTÇEZ ORDA NELER YAPILCAK YANIMIZA NELER ALMALIYIZ GİBİ,BEN ÜNİVERSİTEDEYKEN ARTVİNDE KAFKASÖR YAYLASINDA ERSİS İN DAĞINDA AYDER DE KAVRUN YAYLARINDA KALMIŞTIM AMA ÇOK UZUN ZAMAN OLDU ŞİMDİ EĞER KATILABİLİRSEK GELMEYİ ÇOOK İSTİYORUM ,,,,

Hoş geldiniz.
Gidilecek yerle ilgili bir bilgim yok. Fakat güzel olacağı kesin. :smiley:
Çadır,mat,uyku tulumu, fener, mangal, içecek( Alkollü alkolsüz farketmez), mangal kömürü, mangallık ve kahvaltılık iyicek.
cumartesi sabah konvoy halinde kamp atılacak yere gidilir ve mangallar yakılır. Gidiş yolunda off roada uygun arazi varsa off roada yönelik güzargah seçilir. Yoksa bir sekilde eğlenilecek bir arazi bulunur. :smiley:
Muhabbet, eğlence, mutluluk ....

TezzMertek' Alıntı:
Karagöl yerine Bağyurdu - Armutlu tepelerine çıksanız.
Orman yolları ve yangın yollarında sürüş yapsanız nasıl olur arkadaşlar.

Karagöl gibi piknikçilerin arasına işiniz ne :smiley:
Güzel parkurlar olduğunu arkadaşların gezi fotoğraflarından biliyorum.

Vosdost ile haberleşmeyi unutmayınız.

Teşekkürler :smiley:

Aramıza yeni katılan arkadaşlar aşağıda verdiğim linkte kendilerini tanıtırlarsa ilerki tarihteki tüm off road gezileri özel mesaj olarak haber verilir. İlk gezde görüşmek üzere.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33429.0

Arkadaslar merhabalar ben de aranıza yeni katıldım izmirde yasiyorum ege universitesinde ogr. gor. olarak calisiyorum yakın zamanda bir arazi araci edinmeyi planlıyorum (2-3 hafta) sizlerle birlikte herturlu off-road gezisine cikabiliriz. off-road tecrubem hayli fazladir nacizane...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

SON KONULAR

Geri