Yeni Model Ducato - Jumper - Boxer'lar Camper Olarak Daha Fazla Görülmeye Başladı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nasah Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,440

nasah

Kamp III
Yer
Söke
Sahibindende gezerken aşagıdaki ilanı gördüm. Bu modellerde artık daha fazla camper olarak gözükmeye başlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-2007-citroen-jumper-takas-olur/detay

15036090_ozo.jpg

15036090_35k.jpg

Etiketler
Ynt: Yeni Model Ducato - Jumper - Boxer'lar Camper Olarak Daha Fazla Görülmeye Başladı

Hasan bey o araç 2 senedir sahibinden.com sitesinde satılmaya çalışıyor ama ne hikmetse daha alıcı bulamadı bizim bildiğimiz bu sene 2005 modeller ÖTV'den muaf olarak tadilata müsade var acaba araç ötv ödemeden gayrimeşru olarakmı yapıldı yoksa ötv ödendidemi yapıldı ötv ödense sanki fiyatının biraz daha fazla olması gerekir ;) oysaki aracın fotolarında işcilik ve dizayn güzel görünüyor,ayrıca aracın yapısı itibariyle zaten 2012'de 2007 modelleri en çok camper yapımına müsait araç olarak tercih edilecek,eski modelden 7cm daha geniş 60cm daha uzun ve orta sürgülü kapı ön kapıya yakın olduğundan mutfak tezgahı ortada kalmaz hatları daha köşeli olduğundan mobilya uygulaması daha kolay ben bile ilerde olurda işin duygusalını ayarlayabilirsem yapmak isterim. ;)

Ynt: Yeni Model Ducato - Jumper - Boxer'lar Camper Olarak Daha Fazla Görülmeye Başladı

Yusuf, yeni 13 m3 PSA araçlar, eski 12 m3 PSA araçlardan 40 cm uzun. (600 cm - 560 cm) Enleri ise, eski: 180,8 yeni:187

Cavid Sezen

Cavid abi ben 15m3 için yazmıştım iç arka bölümü metre elimde ölçtüm en yaklaşık 7cm geniş uzunlukta arka taraf için benim 12m3 araçtan tam hatırlayabildiğim kadarıyla 50 yada 60cm uzundu 15m3 aracın genel uzunluğu 6.363 sizin yazdığınız 13m3 için doğru 5.998cm

yaybek' Alıntı:
Hasan bey o araç 2 senedir sahibinden.com sitesinde satılmaya çalışıyor ama ne hikmetse daha alıcı bulamadı bizim bildiğimiz bu sene 2005 modeller ÖTV'den muaf olarak tadilata müsade var acaba araç ötv ödemeden gayrimeşru olarakmı yapıldı yoksa ötv ödendidemi yapıldı ötv ödense sanki fiyatının biraz daha fazla olması gerekir ;) oysaki aracın fotolarında işcilik ve dizayn güzel görünüyor,ayrıca aracın yapısı itibariyle zaten 2012'de 2007 modelleri en çok camper yapımına müsait araç olarak tercih edilecek,eski modelden 7cm daha geniş 60cm daha uzun ve orta sürgülü kapı ön kapıya yakın olduğundan mutfak tezgahı ortada kalmaz hatları daha köşeli olduğundan mobilya uygulaması daha kolay ben bile ilerde olurda işin duygusalını ayarlayabilirsem yapmak isterim. ;)

:smiley: Hikmet şunda yusuf. arac maslakta bir tamircinin vede sigortadan alınan pertlerden birisi.

Bende bu tipleri, çok beğeniyorum, karavan açısından çok uygun, aracın sürüşünü çok keyifli ve zevkli buluyorum ama parçacılar aynı fikirde eyil, bu araçlara parça almaya gelenlerin satıpda bunları aldıkları eski seriyi mumla aradıklarını söylüyor..Tofaşın kuş seriside aynı deyilmiydi, yeni modeller keyifli kullanıma sahip ama kartallar şahinler hala her şartta ve ucuz bakım ve parça değişimi ile yürüyebiliyor..

Dikkat...
Erhan pert diye hatırlatmışken yeni bir sigorta yönetmeliğinden bahsedeyim, artık pert olup tamir edilerek tekrar trafiğe sokulan araçlar ne tip olursa olsunlar Kasko sigortası artık yapılamıyor..Geçenlerde tamirci bir arkadaşım pertten aldığı 2009 ford fiestayı sattı, alanlar artık kasko yapılmadığı için iade ettiler, sonra arkadaşım, yeni alıcısı ile bu konuyu konuşarak kasko yapılamayacağı anlaşmasını yaparak aracı piyasa fiyafından çok ucuza sattı, yani artık pertten toplanan araçlar açık açık bu perttir kasko yapılamaz fiyatıda şu kadar uygun anlaşması ile açık açık konuşularak satılacak..Araç alırken ruhsat fotokopisi ile bir sigorta firmasından pert raporu almanızı öneririm, sonra üzülmeyin..

Bilgiler için çok teşekkürler.
2007 modeller piyasada oldukca arttı; kuşkusuz kiralamadan çıkan araçlarında payı buyuktur.
2011 için düşünülebilinir. Muayeneyi yaptırdıktan sonra 2012 deki muayeneye kadar arac toplanır.
Yusuf bey 15 m3 fazla büyük geldi bana malum bizim yollarımız şehir içinde cok genis değil manevra zor olur.
Ama 13 m3 tam aracı gibi duruyor. Sadece 30 cm daha kısa.

Ama önceki modellerde oturma grubu bir tarafa L seklinde diger tarafa ufak bir pufla aşagıdaki gibi yapılabilir.

Buda eski modelin artısı. Davulun sesi uzaktan hoş gelir :smiley:

rpcimage.jpg

nasah' Alıntı:
Ama önceki modellerde oturma grubu bir tarafa L seklinde diger tarafa ufak bir pufla aşagıdaki gibi yapılabilir.

Buda eski modelin artısı. Davulun sesi uzaktan hoş gelir :smiley:
Hasan bey bu fotoğraftaki araca ait başka fotoğraf var mı? bu tarzı ilk kez görüyorum. Arka tarafını ve dışını merak ettim. Burada yayınlarsanız veya alıntıladığınız adresi yazarsanız memnun olurum...

PSA tip araçlarda motor ömrü kaç km.dir? Bilgisi olan var mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR