Yükselteme + Lastik seçimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,130

alb

Ana Kamp
Yer
KAHRAMANMARAŞ
İyi günler aracımı 7cm yükselttim ve çok hoş oldu çok memnun kaldım.Sıra lastiklere geldi fakat size danışmadan almak istemiyorum.Üzerinde Lassa competus 195/80/15 var.16 jant atsam ne gibi zararları yada faydaları olur.Aracı fazla zorlamadan lastik ebatını kaça kadar yükseltebilirim.Mt lastik düşünüyorum.Siz ne önerirsiniz.

Cevaplarınızı ve değerli fikirlerinizi bekliyorum.Tşkler

Etiketler

Ynt: Yükselteme + Lastik seçimi

http://www.1010tires.com/tiresizecalculator.asp

lastik hesap makinası buyrun.. ;) ama bu ingilizce anlamadım dersenizde bununla Türkce yapın.

http://translate.google.com.tr/#auto|tr|

:smiley:

30 inc 1.6 motorları kaldırmıyor aşırı yakar rampada cekmez vs .caresi kısa oran dif.

ama arazide 4l de fark yok yadar azdır.

kupa + süspansiyon yükseltme sonucu max 32 inc takılabiliyor ön dif kutusunu saglamlaştırıp döküm demir olanı ile degiştirmeniz gerekir.

orjinali 27 inc olan lastıklerinizi 28-29 inc gibi yaparsanız cekiş düşüklügü fazla yaşamazsınız.

yükseltiginiz aracınız araziye uygun hale gelecek ama.. asvalt kullanımında konfor+sürat gidecek ..

yükseltigiz aracı + genişletmeniz gerekecek güvenlik acısından..3+3 cm 6 cm lastık iz i nizi spacer kullanarak yada ofsetli jant kullanarak cözebilirsiniz.. ;)

215 yada 225x80x15 en ideali gibi duruyor ozaman kafamdaki soru işaretleri yavaş yavaş kayboluyor sayenizde

29.17 inc 225x80x15

28.54 inc 215x80x15

captan 2 inc büyük difleriniz 2,5 cm yerden yükselecektir. ;)

bana yeter derseniz yeterli bir ölcüdür .. ;)

beni kesmez daha büyük olmalı dersenizde sonu gelmeyen modifiyelere başladıgınız anlamına gelir. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR