Ynt: Yükseltme lastik yardım
Merhabalar,
O gun bahcelide karsilastik az da olsa sohbet etme firsatimiz oldu. Ben yine kendi sahsi fikirlerimi paylasayim izin verirsen. Ilk etapta sana bahcelide sohbet sirasindada sormustum araci nasil kullanacaksin bir yuzde vermelisin kendine ornegin %de 30 offroad %de 70 onroad diye bu orani kendince belirlemelisin. Bunu belirledikten sonra yaptiracagin islemlere daha rahat karar verirsin.
Lastiklerle baslayalim 215/75/15 ile 215/80/15 arasinda 5 cm lik bir yanak farki var her olcude yok ama bildigim kadari ile Insa turbo markada bu ebat var ve Cooper da var. 235 li veya uzeri lastik ebatlarina cikacaksan mutlaka ayna mahrutiyi degistirmen gerekir ki rampalarda daha az zorlansin yakit tuketimin tavan yapmasin. Devir saatinde devamli 3000 devrin uzerinde yolda gidersin rampalari saymiyorum ;D ve en onemlisi arazide zorlarsan aks kesebilirsin.
Gelelim yukseltme kitine 5 cm lik yani 2 inch Becce yukseltme kiti alabilirsin 4 inch 10 cm likde olabilir ama kullanma yuzdene bagli olarak buna sen karar vereceksin. Hangi yukseltme kitini takarsan tak mutlaka flans takmalisin jantlara yada jntlara offset uygulamasi yaptirmalisin.
Diff Kilit var sirada maddi imkanim elveriyor dersen hava komprasorlu diff kilitler uygulayabilinir aracina. ARB marka ornek vermem gerekirse ama benim o kadar ayiracak butcem yok fakat araziyede cok gidiyorum dersen %100 arka mekanik diff kilidi bakmalisin ornegin lockright firmasininki benim aracimda var kullaniyorum mesela.
Snorkel, tavan sepeti, sis far bunlarda olacak kolay uygulamalar. On tampon vinc bunlarada sirayla. Hafta ici Ahmet Ustada olacagim Sena Jeep istersen gel hem tanismis olursun hemde cay icer sohbet ederiz daha detayli konusuruz.
Butun bu anlattiklarimdan sonra bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Aracini 1 sene standart kullan surus dinamiklerine iyi alis kolay parkurlarda standart kullan tepkilerini olc sonra bu tarz degisikliklere git derim ben
Guzel gunlerde kazasiz bol camurlu kullanman dilegi ile...