Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
22 Şubat 2009 (Pazar) Seyhamamı.
Yürüyüş sonrası isteyenler tarihi hamamın havuzunda 43 derece sıcaklığındaki doğal suyun keyfini çıkarabilir.Hamanın giriş ücreti yalnızca 3,5 TL (Bayanlar ve erkekler için ayrı bölümler mevcuttur.Havlularınızı getirmeyi unutmayınız)
Gezi...
Ynt: Likya Yolu Yürüyüşü
merhaba datçam
bu haftalarda biraz işlerim var.sizede uygun olursa mesela mart ayında düşünebilirim ama iş durumuna bağlı ayrıca ankara'da pazar günleri yürüyüşlerimiz oluyor. iki pazar arası günlerde yürüyebilirim. kesin gelirim diyemiyorum ama bu yürüyüşün cazibesi...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Merhaba arkadaşlar
01 Şubat 2009 Pazar günü (Yarın) Gerede Meşeler Yaylası'nde yürüyoruz.
www.turktrekking.org
[attachment=1]
1 şubat a iyileşirsiniz umarım. yeni bir grupla yürüyüşlere başlıyoruz. www.turktrekking.org www.hipokrattur.com
Muarat bey merhaba benim fotoğraflar konusunda ne durumdayız.Küçültüp bana gönderecektiniz biliyorum yoksa yanlış mı biliyorum. :)
Cidowsky merhaba herkes iyi teşekkürler. Bu bayramı geleneksel yaşayacağız ama şu kazdağları işine birara bir ekip olalım da gidelim.
Bu arada tüm öğretmen arkadaşların gününü kutlarım.