2007JİMNY kullanıcısının son içeriği

1. 2

Xj Konsoldaki Düğme ?

Ynt: Xj Konsoldaki Düğme ? Arkadaşlar ; yazmış olduğunuz cevaplar için teşekkür ederim , düğmenin işlevi anlaşılmıştır. :)
  2. 2

Xj Konsoldaki Düğme ?

Arkadaşlar ; aracımız 91 model xj kasa cherokee, resimlerini yüklediğim ön konsolda yer alan üst kısmında power alt kısmında comfort yazan düğmenin işlevi nedir, yardımcı olurmusunuz..?
  3. 2

JİMNY LOCK-RİGHT KİLİT

Ynt: JİMNY LOCK-RİGHT KİLİT Aracım 2007 model ve alındığı sene üzerine kilit takıldı.... şu anda 62000 km'de herhangi bir sorun yaşamadım.
  4. 2

JİMNY LOCK-RİGHT KİLİT

Ynt: JİMNY LOCK-RİGHT KİLİT Benim aracımdada mekanik %100 kilit var, dönüşlerde tık-tık sesi haricinde bir problemim olmadı ki bu sese bir müddet sonra alışıyorsunuz . Bu arada aracım otomatik , düz vitesli aracı olan birkaç arkadaştan kasıntı vs...gibi bazı şikayetler duydum.. ama aracınızı...
  5. 2

2006 otomatik jımny yakıt sorunu

Ynt: 2006 otomatik jımny yakıt sorunu 2007 otomatik kullanıyorum, üzerinde 30x9,5R15 lastik var. kilometrede 0,50 kuruş yakıyor ( benzinle ) aracımda lpg yok. Sizin söylediğiniz rakamlar pek normal gözükmüyor.
  6. 2

aranıza yeni katıldım ve lastik önerisi istiyorum

Ynt: aranıza yeni katıldım ve lastik önerisi istiyorum Lassa competus tabiki üzerindeki mt'lerden daha iyi yol tutar ama arkadaşında dediği gibi aracınız bir 4x4 binek bir araç performansı beklemeyin, aracı kullandıkça ve alıştıkça zaten limitlerine iyice alışacaksınız....diye düşünüyorum.
  7. 2

Jimny için rehberlik.

Ynt: Jimny için rehberlik. Maslak oto sanayi sitesinde Aksiyon Suzuki servisi Murat usta ile temasa geçerseniz size her konuda yardımcı olabilir düşüncesindeyim. Google'dan Aksiyon Suzuki diye aratırsanız telefon numaralarına ulaşabilirsiniz....
  8. 2

Jimny için rehberlik.

Ynt: Jimny için rehberlik. İyi akşamlar; Bence en iyisi almayı düşündüğün Jimny'yi bu araçtan anlayan bir ustaya götürüp göstermek.
  9. 2

jimny mi aldım :)

Ynt: jimny mi aldım :) Hayırlı olsun, tepe tepe kullan.... :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri