Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)
Yerimiz var, 9.15 civari cikmayi planliyoruz, kontak bilgilerimi email olarak gonderdim, katilmak isteyen olursa 1 kisilik yerimiz daha var
Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)
Yarin sabah Besiktas'tan aracla gidecegiz, yol uzerinden gelecek olanlari alabiliriz
Ynt: Ist5Days 2009 Duyuru & Haberler...
Selamlar,
2010 etkinligi icin bir baslik goremedim, o nedenle buraya yazyim dedim. Daha once tecrubem yok ve bu seneki etkinlige katilmayi dusunuyorum, ozellikle etaplara ne kadar zaman ayirmak gerekiyor? Tum gunu alan aktiviteler mi yoksa daha mi kisa...