arc_0019 kullanıcısının son içeriği

1. A

Mekanik Vinç Hakkında

Ynt: Mekanik Vinç Hakkında abi haklısın bu fotoları önceden cekmiştim şimdikinde denin söledigin keçi tırnagı var ve pompada devir yükseltici var baya bi özelik daha ekledin şimdikinin fotolarınıda eklicem bide yeniden boyattırdım süper oldu makina düzel aldı ama baya bi kafa arıtı abi bi işi...
  2. A

Mekanik Vinç Hakkında

Ynt: Mekanik Vinç Hakkında iş başındayken foto cekme imkanım olsaydı daha iyi olcaktı aslında ama fırsatım olmadı bide verdigin bilgiler için tekrarda tşklr
  3. A

Mekanik Vinç Hakkında

Ynt: Mekanik Vinç Hakkında makinamız bu biraz eski gibi görünüyor ama cok test asamasından gecince böle olduu
  4. A

Mekanik Vinç Hakkında

Ynt: Mekanik Vinç Hakkında 9 pistonlu pompa 400cc hidromotor tanbur capı felan öncekiyle aynı redüktör oranı hakında yine bi bilgim yok sanada cok zahmet verdik fotolarıda koycam yakında denemeleri bi tmmlayalımda hayırlısıyla
  5. A

Unimog'da Son Nokta(lar)

Ynt: Unimog'da Son Nokta(lar) uçak kabini gibi olmuş
  6. A

Mekanik Vinç Hakkında

Ynt: Mekanik Vinç Hakkında bilader sorun hidromotordaymış 400cc hidromotor taktı güç süper olduda şimdide redüktörle tanbur ayırmak için bi sistem arıyoz bi fikrin varmı bu konuda
  7. A

Mekanik Vinç Hakkında

Ynt: Mekanik Vinç Hakkında valla bunun imalatı var aynımakina üzerinde gittik gördük süper bi şekilde calışıyor hemde cok aşırı güclüü
  8. A

Mekanik Vinç Hakkında

Ynt: Mekanik Vinç Hakkında ama öbüründende vaz geçmiş degiliz onunla diger usta ilgileniyoo makina randuman almadan ödemesini yapmıcam
  9. A

Mekanik Vinç Hakkında

Ynt: Mekanik Vinç Hakkında mesela safta 20 bg lik bir güçvar bunu tanbura yansıtması gerekmezmi die sormak istemiştim ama gerek kalmadı abi aklımıza yeni bi fikirdaha geldi bizim hidromek beko loder var bu sistemi ona yaptırcaz yeni bi usta buldum bu işlerde tecrübeli daha öncede yapmış hemde...
  10. A

Mekanik Vinç Hakkında

Ynt: Mekanik Vinç Hakkında bu gün ustanın yanına gittim ve hidrolik konusunu konuştuk ve bi mühendisden yardım alalım dedik mühendis hidromotor yetersiz dedi bide redüktör oranı yüksek dedi yağın ısınması hakındada yaq tankını kapasıtesini artırır sanız ısınma daha geç olacaqını söledi yaq...
  11. A

Mekanik Vinç Hakkında

Ynt: Mekanik Vinç Hakkında pompa 9 pistonlu dk 80 lt hidromotor 180 cc diolardı ama tanbur capını bilmiyorum ama tahmini genişligi 60 cm felan var genişligide 20 cm felan halat boyu 150 metre redüktör dedeginiz şey içinde sonsuz dişli olan mekanizma galiba ama bunun hakında fazla bir bilgim yok...
  12. A

Mekanik Vinç Hakkında

Ynt: Mekanik Vinç Hakkında fotoları koyamadıgım için özür dilerim ama bi türlü düzen tutmadı bilarder şimdide mekanik olanı decez hidrolik olanı kulanımı kolay ama istedigimiz gücü elde edemedik hemde cok sorun cıkarıyo mekanik olanını denicez ama bizim buldumuz usta bu işin altından...
  13. A

Mekanik Vinç Hakkında

Ynt: Mekanik Vinç Hakkında ben teşekür ederim ilgilendiginiz için
  14. A

Mekanik Vinç Hakkında

Ynt: Mekanik Vinç Hakkında tmm foto ceker koyarım buraya ama hidromotorun fiyatını yanlış bilmiyorsam 450 ytl feln demişti katologdan göstermişti kaliteli bi şeye benziyor
  15. A

Mekanik Vinç Hakkında

Ynt: Mekanik Vinç Hakkında traktör saftları tekyönlü tanbur capını felan bilmiyorum ama geniş olmayacak derin olacak sizin önceden dediginiz gibi puluk gibi topraga batacak bi şey yapacak hepsinin maliyeti 2.500 tl olcag halat hariç halatta 750 ytl onuda aldın 12 mmlik

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri