BasarGuclu kullanıcısının son içeriği

1. BasarGuclu

Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız; İznik (6 - 7 Nisan 2013)

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız; İznik (6 - 7 Nisan 2013) Levent Abi, Ben kaybetmeye hazırım ve kaybetmeye geliyorum. Bu yolda özellikle Bülent ile birlikte bana destek vereceğinizden en ufak bir şüphem yok. :-) Görüşmek üzere, Başar
  2. BasarGuclu

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Herkese merhaba, Pazar gününden beri kulaklarım çınlıyordu. Sabah Gezenbilir' e girince nedenini anladım. Scrabble sonucunu Levent Abi yazmış. Çok net şekilde yenildim. Ama ben yalnız başıma yenildiğimi kabul etmiyorum. Fotograflar şahidim. Oyunun...
  3. BasarGuclu

Gezenbilir Sonbahar Buluşması; Sapanca 13-14 Ekim 2012

Ynt: Gezenbilir Sonbahar Buluşması; Sapanca 13-14 Ekim 2012 Levent Bey merhaba, Bir değişiklik olmaz ise eşimle birlikte çekme karavanımız ile geliyoruz, Görüşmek üzere, Başar Güçlü
  4. BasarGuclu

Uludağ KKD Nilüfer-Misi Köyü Kamp Alanı-Gölyazı-Trilye (Zeytinbağı) Gezisi

Ynt: Uludağ KKD Nilüfer-Misi Köyü Kamp Alanı-Gölyazı-Trilye (Zeytinbağı) Gezisi Merhaba, Madem bir başlık açılmış ilk yazan ben olayım. Buluşmanın Gölyazı kısmına eşimle birlikte çekme karavanımızla katıldık. 2 gece Gölyazı da konakladık. Çok keyif aldık. Aşağıda bir kaç fotoğraf gönderiyorum...
  5. BasarGuclu

Çekme karavan için Thule Omnıstor Caravan Style 450 tente montajı

Ynt: Çekme karavan için Thule Omnıstor Caravan Style 450 tente montajı Mustafa Bey, Pratik, hafif, kullanışlı ve çok yakışmış. İyi günlerde, keyifli gezilerde kullanmanız dileğiyle... Başar Güçlü
  6. BasarGuclu

Çekme Karavan için Uzatma Aynası

Herkese merhaba, Çekme karavancılar için iyi bir haberim var. Artık Türkiye' de çekme karavan için uzatma aynası bulmak problem olmayacak gibi görünüyor. Ankara' da Rıfat Zafer Uğurlu isimli bey aşağıda linklerini gönderdiğim aynaların üretimini yapıyor. Ben alttaki iki ürünü de aldım. İkisi de...
  7. BasarGuclu

Çekme Karavanda Devrim Yapan Truma Mover'i İkiledik

Ynt: Çekme Karavanda Devrim Yapan Truma Mover'i İkiledik Bülent Bey, Ben sırf siz ateş başında otur otur sıkılırsınız diye aküyü boşaltıp öyle gelirim. Yerli mover her zaman tercihimiz. Truma mover' la keyifli muhabbet olmuyor, :-) Görüşmek üzere, Başar
  8. BasarGuclu

Ynt: Çekme Karavanda Devrim Yapan Truma Mover'i İkiledik Merhaba Levent Bey, Teşekkür ediyorum, Truma Boiler B10 EL olan 10 lt lik boiler taktırdım. Bir de 14 lt lik modeli var ama su ısıtma süreleri arasında epey bi fark var ve 10 lt benim için gayet yeterli. Aşağıdaki linkte ısıtma süreleri...
  9. BasarGuclu

Ynt: Çekme Karavanda Devrim Yapan Truma Mover'i İkiledik Herkese merhaba, Siteyi çok sık ziyaret edemiyorum. Kusuruma bakmayın. Mustafa Bey sağolsun benim karavanın fotoğraflarını benden önce yüklemiş. :-) Teşekkürler Mustafa Bey, Çekme karavanları iki şekilde değerlendirmek lazım: :-) 1)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri