burju kullanıcısının son içeriği

1. B

Freelander Problemleri

Ynt: Freelander Problemleri kedi resmi benim kedimin resmi değil. ancak aynısından himalaya cinsi 9 yaşında bir kızım var o yüzden o resmi koydum. o bu siteyi çoook sevdim ben.tüm sorularımın cevapları burada. birazdan bayanların ilgisini çeken konulara falan girip kedilerin özel sorunlarından...
  2. B

Freelander Problemleri

Ynt: Freelander Problemleri zararsız bir refleksss:)))) çok ilginç ama yani arabanın herşeyini, bakım tarihini, özelliklerini, şartlar karşısındaki performansını hatta yapabileceklerini kendi çocuğunun okul taksidini, mamasını, uyku saatini bilir gibi bilmek takip etmek yani onunla yaşamak çok...
  3. B

Freelander Problemleri

Ynt: Freelander Problemleri alınabilirler gerçekten burdaki freelanderların gördüğü itibar kıskandırıyor beni:)))) bu siteye üye olup dialoglarınıza şahit olduktan sonra acaba benim freelanderın da bir ruhu olabilir mi diye düşünmedim dersem yalan olur:))))
  4. B

Freelander Problemleri

Ynt: Freelander Problemleri sürüşü keyifli mutluydum başta. babama aitken ve problemleriyle o ilgilenirken ama aksi yoruyor beni. yoğun iş tempom arasında arabam sağ kolum bana sorun çıkarırsa işim aksar. şimdilik sorun çıkarmaz dedi usta ama bilemiyorum. ayrıca araba kullanmayı çok seven...
  5. B

Freelander Problemleri

Ynt: Freelander Problemleri benimkinin mutsuzluğunu şimdi anladım:))) şehir içi seyrü sefer olmak ruhuna ters geldi anlaşılan. ama şunu söylemeliyimki arabayı aldığımdan beri daha doğrusu babamdan çaldığımdan beriii hiç yüzüm gülmedi. yine de sizin sarfettiğiniz sözler hatrına sevmeyi...
  6. B

Freelander Problemleri

Ynt: Freelander Problemleri otomobil terimlerini pek anlamıyorum bildiğim tekşey benzin istasyonuna gittiğimde euro dizel diyorum yetiyoooor:))))) motorunu falan bilmiyorum. yani aslında fazla teşviki mesaimiz yok kendisiyle. yapması gereken tekşey var: benim transferim . çok şey bilmiyorum...
  7. B

Freelander Problemleri

Ynt: Freelander Problemleri değil mi???? yıl 2010. uzay çağındayız. zaten artık 2010 model de olsa alamaz gönlümü yaşadığım eziyetin türkçe tarifi yok. 5 yıl kullandım boramı tık demedi bir gün bileeee........
  8. B

Freelander Problemleri

Ynt: Freelander Problemleri benim araç 2004 model yaşlı yani sorun çıkarmasını yadırgamıyorum aslında:))))
  9. B

Freelander Problemleri

Ynt: Freelander Problemleri çook teşekkürler. yeniden normal hayata döndüm şükürrrrr. sevgiler......
  10. B

Freelander Problemleri

Ynt: Freelander Problemleri yanlız kafamda bir huni eksikti. şimdi düşününce o sahnede hiç fena durmazmış:)))) allah kimseyi hele hele savunmasız bir aracı bir bayanın gazabına maruz bırakmasın:PPPP sinirlenip arkama park etmiş aracı aracımla iterek parktan çıkarmayı denemiş bir bayan olarak...
  11. B

Freelander Problemleri

Ynt: Freelander Problemleri tüm yardımlar için teşekkürler. ben bir bayan olarak kendi tekniğimi kullandım. anahtarı sinirlenip yere fırlattım üzerinde tepindim.lastiğe topuğumla koca bir tekme attım:))) ve ilk kulaktan duyduğum oto tamircisine imdat diye çığlık attım. ve sonuç; marş dinamosu...
  12. B

Freelander Problemleri

Ynt: Freelander Problemleri yani vitesdeyken araba çalıştıyormuş gibi araba da bir tepki yok:((((
  13. B

Freelander Problemleri

Ynt: Freelander Problemleri anahtarı çevirdiğimde marşa basmıyor yani araba hiç çalışmıyor. ses de yok. akü bittiğinde olduğu gibi anlamadığım radyo ve farlarım çalışıyor. yani aküyle alakalı olsa çalışmazlar diye düşünüyorum.
  14. B

Freelander Problemleri

Ynt: Freelander Problemleri selamlar.... siteye yeni üye oldum. tesadüfen farkettim. free lander bir aracım var ve arıza yaptı. kontak anahtarını çevirdiğimde araba çalışmıyor. aküyle ilgili bir problem yaşamış olabileceğim söyleniyor. araba 2004 model. güvenebileceğim bir freelander servis ya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri