fertekli kullanıcısının son içeriği

1. F

Kasabanın Sırrı; FERTEK "Geçmişin İzinde"

Ynt: Kasabanın Sırrı; FERTEK "Geçmişin İzinde" Sayın Emin bey ve Murat beye ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Uzun bir aradan sonra tekrar bu doğduğum kasaba ile ilgili yazmak istedim. Malesef bizlerin gelecek nesiller için tarihi gerçekleri ortaya dökecek belge ve arşiv çalışması yapmak...
  2. F

Gertrude Bell'in Gözüyle Niğde - 1909

Ynt: Gertrude Bell'in Gözüyle Niğde - 1909 Değerli hemşerim, Bir konuda anlaşamıyoruz galiba, ben restorasyon yapılmasın demiyorum ki. Niğde'nin kültür değerlerini benden iyi biliyorsunuz. Koskoca bir Tyana orda dururken ve İtalyanlardan gelecek 3-5 kuruş için avuç açmışken ben öncelik sırası...
  3. F

Ynt: Kasabanın Sırrı; FERTEK "Geçmişin İzinde" Sayın hemşerim, Fertek' e gelen ilk muhacirlerden olmanıza şaşırdım. Benim anne tarafından dedemin babası kunduracı imiş. ve deriden el emeği ile yaptığı kunduralar bölgede çok meşhurmuş. Şimdiki Koyunlu denilen eski adı Adırmoson (yazılışında...
  4. F

Narlı Göl - Niğde

Ynt: Narlı Göl - Niğde Emin bey, Narlıgöl' e 2004 yılında gittim. Insan buradaki doğa ve tarih harikasını görünce nasıl bir ülkede yaşadığını daha iyi anlıyor. Allah bize okadar doğa zengini bir ülke vermiş fakat bizleri de okadar beceriksiz yaratmış. Boşu boşuna akan 60 derece bir kaplıca...
  5. F

Gertrude Bell'in Gözüyle Niğde - 1909

Ynt: Gertrude Bell'in Gözüyle Niğde - 1909 Emin bey, Andaval klisesi ülkemizdeki kültür değerlerine ne kadar önem verdiğimizin çok çarpıcı bir göstergesidir. Internette okuduğum kadarıyla uzun seneler köylüler tarafından elma deposu olarak kullanılan bu klisenin 1960 lı yıllarda Turizm...
  6. F

Ynt: Kasabanın Sırrı; FERTEK "Geçmişin İzinde" Özür, Cami kliseye değil klise camiye çevrilmiş olmalıydı
  7. F

Ynt: Kasabanın Sırrı; FERTEK "Geçmişin İzinde" Emin bey, Uzun bir aradan sonra size tekrar yazıyorum. Hernekadar sizinle yüzyüze görüşmek bir türlü kısmet olmasa da yazılarınızı ilgi ile takip ediyorum ve çok faydalanıyorum. Ayrıca akranlarımdan Fehmi Dinçer ve Ömer Fethi Gürer'in yazılarını...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri