fylisa kullanıcısının son içeriği

1. F

Gezenbilir İzmir; Menemen Hatundere Dumanlıdağ Doğa Yürüyüş Duyurusu (30 Ekim 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Menemen Hatundere Dumanlıdağ Doğa Yürüyüş Duyurusu (30 Ekim 2011) 08:15'te Alsancak Tren Garı önünde oluruz. Numarayı kaydettim. Haberleşicez. :)
  2. F

Gezenbilir İzmir; Menemen Hatundere Dumanlıdağ Doğa Yürüyüş Duyurusu (30 Ekim 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Menemen Hatundere Dumanlıdağ Doğa Yürüyüş Duyurusu (30 Ekim 2011) 2 ya da 4 kişi olarak katılıyoruz. : )
  3. F

St. Paul Yolu

Ynt: St. Paul Yolu Çok teşekkürler, o dönemlerde bi kaç aksilik yaşadım, geri dönmeyi bile unutmuşum, kusura bakmayın. Yeni etkinliklere açığım. göüşmek dileğiyle
  4. F

St. Paul Yolu

Ynt: St. Paul Yolu Merhabalar, Ben de katılmak istiyorum sizin için de uygun olursa. Parkurun zorluk derecesi nedir acaba? Bir de Fb'taki etkinlikte günde 8-10 saatlik bir yürüyüş olduğu yazıyor, kaç gün sürecek acaba?
  5. F

Dilek Yarımadası - Büyük Menderes Deltası Milli Parkı

Ynt: Dilek Yarımadası - Büyük Menderes Deltası Milli Parkı bu milli parkı bilen biri bana yardımcı olabilir mi? 2 geceliğine çadır kurmak mümkün mü? ateş yakmanın yasak olduğunu biliyorum ve yaban domuzları varmış sanırım. biraz ayrıntılı bilgiye ihtiyacım var.gidenler görenler yardım edebilir...
  6. F

Gezenbilir Ailesi Yaş Ortalaması

Ynt: Gezenbilir Ailesi Yaş Ortalaması maddi yetersizliklerden dolayı istediğim kadar gezemiyorum diye üzülüyordum..acele ediyormuşum.yaşım gençmiş :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri