HALTUN kullanıcısının son içeriği

1. H

Suzuki Grand Vitara'da ki Ses Sorunu (4L ve Geri Vites Konumunda)

Ynt: Suzuki Grand Vitara'da ki Ses Sorunu (4L ve Geri Vites Konumunda) Merhaba, 2.5 V6 kullanıyıorum ...Tümer bey'in bahsettiği sorun bendede mevcut..Ama 4L yada 4 H farketmiyor ve sol ön tkere zorlandığında çatırtılı bir şekilde zaman zaman kaçırıyor.. Geçtiğimiz sene Ankaraya götürmüştüm...
  2. H

İmalattan Gezenbilir'e Özel Port Bagaj ve Sepetler

Arkadaşlar, yükseltme kitleride yapıyormusunuz....?...Tşk..
  3. H

İmalattan Gezenbilir'e Özel Port Bagaj ve Sepetler

Merhaba güzel gözüküyorlar....Fiyatları hakkındada bilgi yazarsanız değerlendirme imkanımız artacaktır....syg.
  4. H

Grand Vitara 2.5 V6 1998 hakkında neler söyleyebilirsiniz

Ynt: Grand Vitara 2.5 V6 1998 hakkında neler söyleyebilirsiniz Arkadaşlar, Grandların en sevmediğim görselliği, pörtlek farları ...Yeni kasaların farları ne kadar zarif ve şıksa, bizimkilerde öylesine pörtlek ...Gran resimlerini epey araştırdım ama ,modifiye edilmiş far göremedim ...Zarif bir...
  5. H

Ynt: Grand Vitara 2.5 V6 1998 hakkında neler söyleyebilirsiniz o hortum işini bende merak ettim ...Bir bakayım yarın ...Bendede boştamı aceba ?... Gökhan , Diff.kilit işini bir göremeden gönderdin aracı ...Şimdi taktırayımmı, böylemi kullanayım karar veremedim ...Bu haliylede , çok araçlar...
  6. H

Ynt: Grand Vitara 2.5 V6 1998 hakkında neler söyleyebilirsiniz Merhaba, Biraz geç oldu ama , tecrübelerimi paylaşmak istedim bende ... Yeni kasa Grand Vitaramı satıp , otomatik 98 model 2.5 v6 aldım ...Kullanalıda 1 yıl oluyor ...Aracı benzinde kullanıyorum ve Lpg hiç uygulanmamış... 4 kişi...
  7. H

Bu da benim Suzuki'm V6 2.0

Ynt: Bu da benim Suzuki'm V6 2.0 Harika olmuş, bayıldım ...Kazasız belasız günlerde kullanın....syg.
  8. H

Suzuki Vitara %100 Diferansiyel kilidi(Richmond Gear)Made in Usa

Ynt: Suzuki Vitara %100 Diferansiyel kilidi(Richmond Gear)Made in Usa Merhaba , ilan güncelmidir?...tşk.
  9. H

suzuki grand vitara

Ynt: suzuki grand vitara '' (vınlama) sesi>>şarz dinamosu boş aküyü doldururken ve zorlandıgında olabilir.. Sisleri açık bıraktığım için Akü boşalmıştı...Bir şarza koydurayım ..... Bugün şaft kontolü ve avans ölçümü yaptırayım .... Sorun çözülünce bilgi paylaşımı yaparım ...Defransiyelden...
  10. H

suzuki grand vitara

Ynt: suzuki grand vitara Bu servisler bizi usta yapıp çıkacak ....bugün 1998 model 2.5 v6 otomotik aracımın, avans ve rolanti ayarını kendim yaptım ...motor sarsıntısı kesildi ...Ancak , triger zenciri orjinaliyle değiştiken bir süre sonra(3 cm yükseltmeden sonra), motorda bir ağlama...
  11. H

suzuki grand vitara

Ynt: suzuki grand vitara iyi günler, sorununuzu giderdinizmi.?..Bende aynı araçtan var...Hangi ustaya gittiniz , memnun kaldınızmı ?.Genelde bir sorun biterken , başka bir sorun çıkartıyor ustalar ..bu konudada yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim..., syg.
  12. H

Pirelli Scorpion ATR'mi yosa BF Goodrich T/A'mı?

Ynt: Pirelli Scorpion ATR'mi yosa BF Goodrich T/A'mı? Merhaba, Bf buldum ancak, cooper St yoktu ...Sanırım sizinlede görüştüm ...Erzurumdayım ve burada Federal AT couragia denkgeldi ..onları deneyeceğim ..4 adet 800 tl ...Lastik hakkında hiçbir fikrim yok .. Memnuniyet durumuna göre devam...
  13. H

Ankara'da Suzuki Ustası

Ynt: Ankara'da Suzuki Ustası Gökhan, Formlarda okuduğum kadarıyla ,'' 5-30 yağın iyi olduğu ve aynı zamanda hidrolik iticiler içinde ideal kolaylık '', denilmişti o yüzden o yağı kullanıyorum ..Daha kalitelisi varmı,Araştırayım tekrar ...Tamam bir ara trabzona gidelim...Neticede rolant...
  14. H

Ankara'da Suzuki Ustası

Ynt: Ankara'da Suzuki Ustası Bu arada imaj otodan Tuncay ustayı aradım , danışmak için...Gerçekten çok ilgili ve bilgili ...Sonraki sorunlarımda , 1000 Km yol tepip kendisine götüreceğim aracımı...
  15. H

Ankara'da Suzuki Ustası

Ynt: Ankara'da Suzuki Ustası Gökhan, belki benimki psikolojik ..ama yükselince ses biraz farklı geldi bana ...HJava girişiyle alakalı diye dündüm..Bu arada rolanti sorunum düzeldi...Gaz kelebeği tekrar temizlendi, bir yerdede pislik varmış şuan normale bindi artık...Bu arada , arka akslardaki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri