KurtCobain kullanıcısının son içeriği

1. KurtCobain

Ocak Ayında Likya Yolu

Ocakta Likya Yolu'nda yürümeyi planlıyorum.Bir gece kalacağım ama hangi bölümü daha müsaittir bu ayda,hava koşulları vs. fazla yükseklerde olmaması ve antalya'ya yakın olması daha uygun olur benim için :)
  2. KurtCobain

Cep Sobası

Ynt: Cep Sobası Teşekkür ederim yarın bir av marketine gidip bakacağım umarım bayram nedeniyle kapalı olmaz yoksa dağın başında donduk demektir :))
  3. KurtCobain

Cep Sobası

Merhabalar. iki gün sonra Likya Yoluna gidiyorum.Gece çadırda ısıtması için cep sobası kullanmamı önerdiler,peki bunları nerelerde bulabilirim,ne tip yerler satıyordur? teşekkürler
  4. KurtCobain

Lİkya Yolu Hakkında Birkac Soru :)

Ynt: Lİkya Yolu Hakkında Birkac Soru :) Haklısın dostum.. Teşekkürler tüm cevaplarınız için daha sonra sorum olursa bu başlık altından sorarım :)
  5. KurtCobain

Ynt: Lİkya Yolu Hakkında Birkac Soru :) http://www.atlaskamp.com/likya-yolunda-yurumek/ Bir kitap buldum bu sitede sanırım Kate Clow'un ki.. Arkadaşlarımla gitmeyi düşünüyoruz..
  6. KurtCobain

Ynt: Lİkya Yolu Hakkında Birkac Soru :) Tamamdır peki bu haftasonuna kadar Kate Clow'un kitabını temin edebileceğim biryer var mı antalya'da ? veya internet üzerinden
  7. KurtCobain

Ynt: Lİkya Yolu Hakkında Birkac Soru :) Teşekkür ederim..Diğer sorum ise ,bu aylarda yolun hangi etabı eğlenceli olur? ???
  8. KurtCobain

Ynt: Lİkya Yolu Hakkında Birkac Soru :) Hey cevap yok muu? :/
  9. KurtCobain

Ynt: Lİkya Yolu Hakkında Birkac Soru :) Teşekkür ederim arkadaşlarla toplandık birlikte gitmeyi planlıyoruz (:
  10. KurtCobain

Ynt: Lİkya Yolu Hakkında Birkac Soru :) Malesef geçen yaz sorunlar çıktığı için gidemedim :D Isınmak için neler alalım yanımıza sence?
  11. KurtCobain

Arkadaslar Likya Yolu'na 20-25 ocak civarında gitmeyi düşünüyorum..Sizce fazla soğuk olur mu? ısınmak için nelere ihtiyacımız olur ilk sorum bu :)
  12. KurtCobain

Likya'yı Bisikletle Gezebilir miyim?

Ynt: Likya'yı Bisikletle Gezebilir miyim? Teşekkürler :)
  13. KurtCobain

Likya'yı Bisikletle Gezebilir miyim?

Lİkya Yolu'nu bisikletle gezebilir miyim? Bisiklet sürmeyi engelleyecek yollar tırmanışlar vs. var mı?
  14. KurtCobain

Bir Defada Bütün Likya Yolu Yürünebilir mi??

Ynt: Bir Defada Bütün Likya Yolu Yürünebilir mi?? Veya ne kadarını yürümemi tavsiye edersiniz tek seferde :D
  15. KurtCobain

Bir Defada Bütün Likya Yolu Yürünebilir mi??

Selamlar ,başlıktan anlaşılacağı gibi bütün Likya Yolu'nu (509 km) tek seferde yürüyebilir miyim?Kaç günde bitiririm ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri