Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013)
Bende bir kaç fotograf koyayım renk gelsin :)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/p480x480/1461166_10152041874308748_1804341231_n.jpg...
Bugun sayenizde mukemmel bir gun gecirdik. Emegi gecen herkese cok tesekkurler bundan sonraki etkinliklere elimden geldigimce katilmaya calisicam :))
şu bahsettiğiniz 200 metrelik yerden tiguan geçer değilmi yağmur da olucak sanırım uğraştırmıyım sonra sizi
Merhaba. Kısmetse bende bir kaç arkadaşımla mangalı tiguanın bagaja koyup gelicem :) bu aranıza ilk katılımım olucak inşallah keyifli bi gün geçiririz siz abilerimle :)
Ynt: L200'den Canavar Kamyon
abi maşallah şahane olmul araç inşallah kullanımı da görüntüsü kadar kusursuzdur. bu arada bende saray sefaalan lıyım oralara geldiğimde inşallah görürüm aracı.. :)
selamlar. konuyu umarım doğru yere açmışımdır. ben istanbuldan şarköye giderken bu yolu kullanmak istiyorum fakat!! :)
benim aracı toyota corolla sizin araçlarınız gibi yükseltmek yerine ben bunu 5cm daha alçalttım. bu yolu yakın zamanda tecrübe edenleriniz varmıdır aldığım duyumlara göre...
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
abi bu ressimden sonra kurşunsuz değilde pompacılardan temiz bi dayak yicektim az kalsın nabuooon gardaşım sen die üstüme koşuşlarını görmeliydiniz :D
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
herkeze selamlar. ben Mert Karaçay. Fatih Üni. çevre müh. 3.sınıf öğrencisiyim. uzun zamandır forumu takip ediorum. sizin paylaşımlarınıza baktıkça bu iş iyice bende saplantı haline geldi. en yakın zamanda corolla aracımızı satıp babamla bir hilux edinmek...