Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: TRT Zor Yollar Yeni L200' leri
HOCAM ÇOK GÜZEL CEVAP VERDİNİZ. BEN ANLAMADIM ZETEN RESİMLERİ ARKADAŞLARIN BEĞENİSİNE SUNDUM Kİ BURASI MITSUBISHI CLUB DİYE AMA ARKADAŞLAR KARLAMA YAPTILAR.SONUÇTA ARAÇLARIN ÜSTÜNDÜNDE EMEK VAR.AYRICA O MARKA BU MARKA OLSUN DİYENLER DEDİKLERİ MARKALARI ALIPTA...
Ynt: TRT Zor Yollar Yeni L200' leri
sponsora bakıyo kardeş ekibin 3. markası daha önce en uzun nissanları kullandılar 250000km yaptıla suzikileri zaten arızadan kullanamadılar bakmışsın 4. toyata olur tabi sponsor olursa spnuçta toyatada taş gibi ;)
zor yollar ekibinin yeni l200 leri muhteşem olmuş .geçen hafta trt türk te izlemiştim. cuma günü dükkanımızın yanındaki lokantaya yemek için mola verdiler.araçları görünce resimlerini çekip sizinle paylaşmak istedim. araçlar harika modifiye edilmiş,dakar versiyonu!!!!
Ynt: Mitsubishi L200 4x2 STD. AT. alırken...
arkadşım bu gibi teknik detayları araştırman bilinçli bir tüketici olmandır.ama şuda var burdaki arkadaşlarda genellikle 4x4 L200 ler var vede 4x4 lerde bu gibi sorunlar yok denecek kadar az.benimde daha önce sorularım oldu pek bi cevap alamadım...
Ynt: L200 Direksiyon Sarsıntı Sorunu Hakkında Önemli Duyuru!...
öğrenebildiğim kadarı ile kaza anında katlanabilir direksiyon olduğu için direksiyon milinde sorun var dediler
Ynt: L200 Direksiyon Sarsıntı Sorunu Hakkında Önemli Duyuru!...
evet.kasislerden geçerken bozuk yollarda giderken oluşan sarsıntı ve ses.servise sorarsan daha ayrıntılı bilgi alırsın.
Ynt: 2009 L200 Direksiyon Sarsıntısı
L200 lerin genelinde görülen direksiyon sarsıntı sorunu fabrikasyon hata olduğu vede bu hataların önümüzdeki aylarda yeni gelecek parçalarla değişip giderileceğini öğrendim.L200 leri garantili vede bu sorunu olan arkadaşlara bilmesinde yarar var.bende sorunu...