Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası
Sayın Başkan...
"Bizler politik görüşlerimizle hareket edemeyiz" cümlenizi pek anlayamadım... biraz acmanız mümkün mü...
olması gereken şeylerin yapılabilmesi için illaki bir politikanın peşinden mi gitmek gerekiyor... karavancıların istekleriyle...
Ynt: Koçero Geliyor.....
İlhan bey vinç yatay 900 kğ dikey 300 kg kapasiteli...dediğiniz gibi gerektiğinde de çekici olarak belki kullanılabilir :))) bu arada bursa ve çevresi gezilerinizi faceden merakla takip ediyorum...keyfiniz bol olsun...
Sevgili Bülent (mayıstosböce) zihni sinirleri severim bilirsin :) bknz : çadırwan, portavan... Kabataş Erkek Lisesin'de lakabım "gıcık" dı :) zihni sinir ve gıcık birbirlerine çok yakınlar :))))))
Sevgili Levent (buralpdi) motoru sabitlediğim iki spanzet hem ön hemde...
teşekkürler Levent... evet kilit var... yandaki kolları birbirine bağlayan bir kol var... ama fotolarda ve filmde yok malesef :)))
Koçeroyu bitirdik, eh yaklaşık 20 bin gibi bir km de yaptık...eee karavanda birde motor lazım dedik :) motoru aldık...bir zihni sinir lazım dedik ve yaptık...yaptığımızı da paylaşmak farz tabi :)
aşağıda prototip videyosu ve final fotoğrafları var... yarın kısmetse...
Ynt: Cozz Cozuttu
birkere cozz kamp diye bir kamp yok artık... ismi İstanbul kamp olarak değişmiş....
sitenin
http://www.istanbulkamp.com/konaklama.asp
adresinde söyle bir not var....
Kampımız %80 oranda toplu organizasyonlar ve rezervasyonla çalışmaktadır.Kamp alanımızda sadece bay olarak...
Ynt: Haydi Karavancılar Atatürk Arboretum'una Gidiyoruz.
harika bir haftasonu olmuş.... gitmeyi cok istediğim 2 yerdi :( katılamadığım için fotoları görünce çok daha pişman oldum.... ağlayasım var :(
uzun zamandır foruma giremediğimden acıklama yapamamıştım...
ruhsat 2+1 moto karavan olarak tescil gördü... ön koltuğu 1+1 haline getirdim... arkaya yemek masasının önüne bir koltuk daha koyarak koltuk adedini sağlayacağım.... tabi bu arada koçero satılmaz ise :)))))))
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''
abim kafa kağıdı eskidi artık , onun için yaşlılık hastalıkları başladı :) artık bende bir tansiyon hastası oldum...su anda durumlar fena değil... haftaya orada sizlerle olmayı çok isterim