ozgurus kullanıcısının son içeriği

1. ozgurus

96 ZJ Şaft Uğultu Ve Titreme Problemi

Ynt: 96 ZJ Şaft Uğultu Ve Titreme Problemi 120 140 a cıkarsan titreme dayanılmaz olacaktık ve tak diye bir ses duyacaksın .hemen cek kenara derim.sana kolay gelsinn. :)
  2. ozgurus

96 ZJ Şaft Uğultu Ve Titreme Problemi

Ynt: 96 ZJ Şaft Uğultu Ve Titreme Problemi dostum aynı problemi iki kez yaşadım.sorun ön şaft mafsalının bilya dagıtması olabilir.iki çözüm var.ya cıkma yada yeni ön şaft alman .diger secenek becerikli usta bulabilirsen mafsalı tornada yaptırman.ama aracını öyle kullanma.ben söktürmek istedim...
  3. ozgurus

Zj'nin Kötü Özellikleri Nelerdir?

Ynt: Zj'nin Kötü Özellikleri Nelerdir? arkadaşlar bende 94 5.2 var.2 senedir kullanıyorum.bence bu aracın kötü tarafı ön takımların kolay bozulması ve ön şaft problemi çmafsal dağıtması..2 senede 2 kez karsılaştım.tabi karsda kullandıgım ve kötü yollarda zorladığım içinolabilir.buralarda usta...
  4. ozgurus

ZJ de Katalizör İptal Etmede Yakıt Farkı

Ynt: ZJ de Katalizör İptal Etmede Yakıt Farkı slm arkadaslar.ben 2 senedir 94 5.2 grand cherokee kullanıyorum.geçen ay buji kabloları ve bujileri değiştirdim.önceden 18lt. ila 20 lt(100kmde) yakıyordum.tabi değiştikten sonra şehirler arası 14.5lt şehir içi 16 lt yakıyor.ancak kullanırken devir...
  5. ozgurus

Aranıza ZJ ile Katıldım...

Ynt: Aranıza ZJ ile Katıldım... diğer arkadaşlar ne der bilmiyorum ancak benim aracında camı olimpia.
  6. ozgurus

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 102.özgür özden 94 zj kars
  7. ozgurus

Aranıza ZJ ile Katıldım...

Ynt: Aranıza ZJ ile Katıldım... aranıza 94 zj ile katılmaktan cok memnunum .eşeğimi 2 yıldır kullanıyorum sizleri uzaktan okuyup cok şey ögrendim.jeep kardeşçiliği başkaymış.herkese selamm ;)
  8. ozgurus

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 102.özgür özden kars. uzun zamandır takip ediyorum katılayım dedim.amerikan eşekçilerine slm. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri