Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım
murat bey,
merhaba..
keşkeleri sevmiyorum derdim eskiden..ama kesinlikle haklısınız..hepsi çok değerli tecrübeler..bardağı dolu tarafından görmek lazım öyle değil mi?
selamlar..
rengin
Ynt: En Çok Neden Korkarsınız?
Merhaba..
Konu başlığını görünce ilk aklıma bu şiir geldi..Google'a girip tamamını buldum..Bunun şarkısı da vardı. Ama tam hatırlayamadım. Ezginin Günlüğü mü söylerdi? Bakın sözleri ne kadar güzel..
Rengin
Korkirem
Ay balam...
Tek başıma çıkirem ben dağlara...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı Küçük Menderes Gazetesinde
selamlar..
ne güzel resimler..memleketimden son manzaralar. ben de ödemiş'liyim..çok mutlu oldum. kampın çok keyifli geçtiği belli. umarım bir sonrakinde sizlere katılabilirim.
resimler ve paylaşımınız için...
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle...
Alev alev yandığım doğru
Küllerinden doğar mıyım sana doğru
Kendimi arıyorken olmaktan korktuğum Yerdeyim
Sendeyim
Alev Alev /Feridun Düzağaç
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle...
bi düğün bi tören
yine başladı aynı tören
kınalar yakılır
boyanır gözü yaşlı gelin
bitince bu mutlu düğün
gelin ile damat kalır bi köşede
olur yne başka bi gün
geliriz oynarız hep birlikte
pinhani-düğün
Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı Duyurusu (29-30 Ağustos 2009)
Murat rica ederim..Benim için keyif...Açıkcası ben de o hafta sonu oralarda olmayı çok istiyorum..Programımıza bakıp size 21 Ağustos'a kadar bilgi vereceğim..Hem ailemi görürüm hem de sizlerle tanışma fırsatım...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı Duyurusu (29-30 Ağustos 2009)
Sevgili Nehir,
Rica ederim. Benim için büyük zevk, büyük keyif..Benim memleketimin herşeyi güzeldir:) Ödemiş-Bozdağ-Gölcük bir arada görünce dayanamam ben..Çocukluğumda bütün yazlarım Gölcük'te geçti. Ailem...
Ynt: Çocukluğunuzda Ne Olmak İsterdiniz?
merhaba.. 2 gündür ofiste hep bunu konuşuyoruz..çocukluk hayallerimiz..gerçekleşenler...hayal kırıklıkları..
ben hep moda tasarımcısı olmak isterdim..tekstil mühendisi oldum..
Ynt: Otobüs Karavanlar
merhaba..
resimler çok ihtişamlı...ama ben istemem..bırakın televizyonu ben elektirk bile istemem kampta, karavanımda:)) herşey olabildiğince doğal olmalı bilmem sizler de aynı görüşte misiniz?
selamlar..
Rengin