ringo kullanıcısının son içeriği

1. ringo

Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım

Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım murat bey, merhaba.. keşkeleri sevmiyorum derdim eskiden..ama kesinlikle haklısınız..hepsi çok değerli tecrübeler..bardağı dolu tarafından görmek lazım öyle değil mi? selamlar.. rengin
  2. ringo

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? Günaydın..Rica ederim..ne demek ben teşekkür ederim..selamlar rengin
  3. ringo

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? Merhaba.. Konu başlığını görünce ilk aklıma bu şiir geldi..Google'a girip tamamını buldum..Bunun şarkısı da vardı. Ama tam hatırlayamadım. Ezginin Günlüğü mü söylerdi? Bakın sözleri ne kadar güzel.. Rengin Korkirem Ay balam... Tek başıma çıkirem ben dağlara...
  4. ringo

Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım

Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke Istanbul'a daha önce gelebilseydim..
  5. ringo

Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı Küçük Menderes Gazetesinde selamlar.. ne güzel resimler..memleketimden son manzaralar. ben de ödemiş'liyim..çok mutlu oldum. kampın çok keyifli geçtiği belli. umarım bir sonrakinde sizlere katılabilirim. resimler ve paylaşımınız için...
  6. ringo

Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle...

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Alev alev yandığım doğru Küllerinden doğar mıyım sana doğru Kendimi arıyorken olmaktan korktuğum Yerdeyim Sendeyim Alev Alev /Feridun Düzağaç
  7. ringo

Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi...

Ynt: Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi... Ringo : hem Rengin'i hatırlatır..hem de en sevdiğim grup Beatles'ın gitaristi Rİngo Starr'ı..
  8. ringo

Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle...

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... bi düğün bi tören yine başladı aynı tören kınalar yakılır boyanır gözü yaşlı gelin bitince bu mutlu düğün gelin ile damat kalır bi köşede olur yne başka bi gün geliriz oynarız hep birlikte pinhani-düğün
  9. ringo

Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı Duyurusu (29-30 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı Duyurusu (29-30 Ağustos 2009) Murat rica ederim..Benim için keyif...Açıkcası ben de o hafta sonu oralarda olmayı çok istiyorum..Programımıza bakıp size 21 Ağustos'a kadar bilgi vereceğim..Hem ailemi görürüm hem de sizlerle tanışma fırsatım...
  10. ringo

Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı Duyurusu (29-30 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı Duyurusu (29-30 Ağustos 2009) Sevgili Nehir, Rica ederim. Benim için büyük zevk, büyük keyif..Benim memleketimin herşeyi güzeldir:) Ödemiş-Bozdağ-Gölcük bir arada görünce dayanamam ben..Çocukluğumda bütün yazlarım Gölcük'te geçti. Ailem...
  11. ringo

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı Duyurusu (29-30 Ağustos 2009) Selamlar.. Istanbul'dan bir Ödemiş'linin bu gezi için tavsiyeleri:) 1) Bozdağ'da İbrahim abi'nin kahvesinde sabah katmer yenmeli.. 2) Fırının nohut mayalı simidi ve fırının yanındaki mandıranın tulum peyniri...
  12. ringo

Çocukluğunuzda Ne Olmak İsterdiniz?

Ynt: Çocukluğunuzda Ne Olmak İsterdiniz? merhaba.. 2 gündür ofiste hep bunu konuşuyoruz..çocukluk hayallerimiz..gerçekleşenler...hayal kırıklıkları.. ben hep moda tasarımcısı olmak isterdim..tekstil mühendisi oldum..
  13. ringo

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar Merak etmeyin Mustafa bey aramızda kalır ben kimseye söylemem ;)
  14. ringo

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar merhaba.. resimler çok ihtişamlı...ama ben istemem..bırakın televizyonu ben elektirk bile istemem kampta, karavanımda:)) herşey olabildiğince doğal olmalı bilmem sizler de aynı görüşte misiniz? selamlar.. Rengin
  15. ringo

Dünyanın En Uzun Maket Demiryolu

Ynt: Dünyanın En Uzun Maket Demiryolu teşekkürler güzel resimler için..gerçekten mükemmel..insanı gülümseten ne kadar küçük detaylar var..sabır işi..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri