SAT Komando kullanıcısının son içeriği

1. SAT Komando

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu Çok yakında bu imkana tüm Sivas OFF-ROAD ve Doğa Sporları Derneği üyeleri sahip olacak. Şuan üzerinde çalışıyoruz. :)
  2. SAT Komando

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu Merhabalar :) Gezenbilir üyelerinden KÖKTEKNİK(Bülent KÖK) abimizin başkanlığını yaptığı Sivas OFF-ROAD ve Doğa Sporları Derneği'nin resmi web sayfası, hizmete açıldı. www.sivasoff-road.com adresinden web sayfamıza ulaşabilirsiniz. Onun haricinde...
  3. SAT Komando

Yurt Dışından Bıçak Siparişi ?

Ynt: Yurt Dışından Bıçak Siparişi ? Yurt içinde fiyatlar her zaman fahiş. 70$'lık kabar, oluyor burda 216 TL :)
  4. SAT Komando

Gezenbilir İzmir; 3. Gezenbilir Sucuk Partisi ve Kampı (26 - 27 Mart 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; 3. Gezenbilir Sucuk Partisi ve Kampı (26 - 27 Mart 2011) Biz sınavda ter döker iken, neler olmuş neler :D (Sanki sınava girmesem, orada olacaktım. Sivas'tan oraya :) )
  5. SAT Komando

Bu Saati Alıyorum

Ynt: Bu Saati Alıyorum Hayır maalesef onu halledemedim. Gerber LMF II'de karar kıldım ama hala yurt dışından alım konusunda araştırmalar yapmaktayım :) İnşallah yakın zaman içinde ona da bir çözüm yolu bulacağım.
  6. SAT Komando

Bu Saati Alıyorum

Ynt: Bu Saati Alıyorum Saati eBay'dan aldım. Kargo dahil 160$ civarında bir rakama mal oldu.
  7. SAT Komando

Bu Saati Alıyorum

Ynt: Bu Saati Alıyorum http://www.ressim.net/61/upload/e56a423a.jpg Bileğimde böyle duruyor. Yorumlarınızı bekliyorum :D
  8. SAT Komando

Bu Saati Alıyorum

Ynt: Bu Saati Alıyorum Saati yaklaşık 1 saat önce teslim aldım. Çok güzel bir saat. Birazdan karıştırmaya başlarım.
  9. SAT Komando

Bu Saati Alıyorum

Ynt: Bu Saati Alıyorum Tasarım olarak PRG-40'a benziyor. Ama bu saatin modeli PAG-40 Bir harf ile :) Ama sadece güneş enerjisi ile pil şarj etme özelliği yok, onun haricinde diğer özellikleri birbirinin aynısı.
  10. SAT Komando

Bu Saati Alıyorum

Ynt: Bu Saati Alıyorum Siparişi verdim bile :) Neyse nasip.
  11. SAT Komando

Bu Saati Alıyorum

Merhaba arkadaşlar. Bu saati alıyorum bugün inşaallah. http://www.8541tactical.com/pag405v_review.php
  12. SAT Komando

Bora Bıçakları Garanti Şartları

Ynt: Bora Bıçakları Garanti Şartları Bora Bıçaklarından gelen mail; [tr][td]Sayın Osman Bey, Ürünlerimizde bir kullanıcı hatasına rastlamadığımız takdirde ömür boyu garanti kapsamında değerlendiriyoruz. Başka sorularınız varsa bizimle temasa geçmek için lütfen tereddüt etmeyiniz...
  13. SAT Komando

Ynt: Bora Bıçakları Garanti Şartları İşte ortada bir şey olmadığından muallakta. Web sayfalarında falan da yok.
  14. SAT Komando

Merhabalar. Arkadaşlar gerek internet üzerinde, gerekse buradaki mağazalarda, satıcıların sürekli tekrarladıkları bir şey var. Bıçaklarımız ömür boyu garantilidir. Peki bu garanti şartları nelerdir. Mesela doğada bıçakla batoning yaparken, bıçağı sapından kırdık. Yenisi ile değiştirebiliyor...
  15. SAT Komando

Survival Bıçağı Seçimim

Ynt: Survival Bıçağı Seçimim Bu arada Kabar Tanto ile Kabar Klasiğin çelik türü aynı. 1905 çeliği. Bu tanto ile yaptıklarınızı bir klasik kabar ile yapabileceğim anlamına geliyor yanılmıyorsam.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri