Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu
Merhabalar :)
Gezenbilir üyelerinden KÖKTEKNİK(Bülent KÖK) abimizin başkanlığını yaptığı Sivas OFF-ROAD ve Doğa Sporları Derneği'nin resmi web sayfası, hizmete açıldı.
www.sivasoff-road.com adresinden web sayfamıza ulaşabilirsiniz.
Onun haricinde...
Ynt: Gezenbilir İzmir; 3. Gezenbilir Sucuk Partisi ve Kampı (26 - 27 Mart 2011)
Biz sınavda ter döker iken, neler olmuş neler :D
(Sanki sınava girmesem, orada olacaktım. Sivas'tan oraya :) )
Ynt: Bu Saati Alıyorum
Hayır maalesef onu halledemedim. Gerber LMF II'de karar kıldım ama hala yurt dışından alım konusunda araştırmalar yapmaktayım :)
İnşallah yakın zaman içinde ona da bir çözüm yolu bulacağım.
Ynt: Bu Saati Alıyorum
Tasarım olarak PRG-40'a benziyor. Ama bu saatin modeli PAG-40
Bir harf ile :)
Ama sadece güneş enerjisi ile pil şarj etme özelliği yok, onun haricinde diğer özellikleri birbirinin aynısı.
Ynt: Bora Bıçakları Garanti Şartları
Bora Bıçaklarından gelen mail;
[tr][td]Sayın Osman Bey,
Ürünlerimizde bir kullanıcı hatasına rastlamadığımız takdirde ömür boyu
garanti kapsamında değerlendiriyoruz.
Başka sorularınız varsa bizimle temasa geçmek için lütfen tereddüt
etmeyiniz...
Merhabalar.
Arkadaşlar gerek internet üzerinde, gerekse buradaki mağazalarda, satıcıların sürekli tekrarladıkları bir şey var.
Bıçaklarımız ömür boyu garantilidir.
Peki bu garanti şartları nelerdir. Mesela doğada bıçakla batoning yaparken, bıçağı sapından kırdık. Yenisi ile değiştirebiliyor...
Ynt: Survival Bıçağı Seçimim
Bu arada Kabar Tanto ile Kabar Klasiğin çelik türü aynı. 1905 çeliği. Bu tanto ile yaptıklarınızı bir klasik kabar ile yapabileceğim anlamına geliyor yanılmıyorsam.