00 Jeep Wj Alarm Sorunu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aog Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,553

aog

Yeni Üye
Mesajlar
3
Tepkime Puanı
1
Arkadaşlar merhaba 00 WJ de ilk defa karşılaştığım bir sorun var ve çözemedim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum

Çocuklarım aracı orijinal kumandayla açmaya çalışırken sürücü kapısı açılmadı fakat arka sol kapıyı açtığında sanırım immo devreye girdi ve korna çalmaya başladı
Bu sırada uzaktan kumandayı alıp susturmaya çalıştım fakat olmadı ,anahtarla açıp arabayı çalıştırmak istedim bu arada araba sustu fakat ,araba kullanım kılavuzunda da 2 sn çalışıp motorun sustuğu yazdığı gibi bir durum ortaya çıktı.

Netice olarak şu anda
Uzaktan Kumanda sürücü kapısını açmıyor diğer kapılar açılıyor ,
Kapıyı anahtar ile açıp kapatabiliyorum.
Göstergedeki tüm Işık'lar yanıyor ,göstergelerin hiç biri aktif olmuyor ,yol bilgisayarı tüm değerleri sıfırlanmış gösteriyor derece bile celcius tan fahreneit a dönmüş durumda ,farlar sinyaller çalışmıyor
Radyo çalışıyor,
Araç 2 sn çalışıp kapanıyor

Diğer orijinal anahtarda aynı şekilde

Daha önce tecrübe eden ve yardımcı olabilecek varsa memnun olurum

Teşekkürler




Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

Etiketler
immobilizer sorunu olunca araç 2 sn çalışır sonra istop eder. demekki bir şey immobilizeri tetikliyor. gösterge panelinin kablolarından tutun, kumanda alıcısına ve vericisine kadar herhangi biryerde sorun olabilir.
 

Sorun çözülmüştür ,konuyla ilgili tecrübeleri ileteceğim @KLL mesajınız için teşekkür ederim


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,424
Mesajlar
1,517,769
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst