10 Günlük Tatil Yardımı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aziztokus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,265

aziztokus

Yeni Üye
Mesajlar
2
Tepkime Puanı
0
Aydın’dan Antalya’ya gezip görebileceğimiz çadırla kamp yapabileceğimiz yer önerileri yardımcı olabilecek var mı acaba yada konuyu nereye açarsam daha faydalı olur
 


Aydın'dan Antalya'ya gezi planı yapmak harika bir fikir! Eğer çadırla kamp yapmayı düşünüyorsanız, Zehra Grup'un kamp alanları size göre olabilir. Antalya değilde Muğla/ fethiye bölgelerinde yer alan villa veya müstakil ev vs. alanlarında, doğanın keyfini çıkarabilir, denize girebilir ve yürüyüş yapabilirsiniz.

Zehra Grup hem konumları hem de sunduğu imkanlar açısından oldukça avantajlı. Özellikle Fethiye bölgesinde yer alan kamp alanları, turistik yerlere ve plajlara yakın mesafede bulunuyor. Ayrıca, temiz ve düzenli alanları, güvenliği ve profesyonel hizmetleri ile tatilinizi daha keyifli hale getireceğine eminim. Kendim birçok kez gittim o yüzden sizede ısrarla öneriyorum.

Eğer tatil için planınız varsa, Zehra Grup'un kamp alanlarına mutlaka göz atmanızı öneririm.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,441
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst