12000lb Sentetik Halatlı Vinç Öneriniz/ Deneyimleriniz

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan monte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,019

Etiketler
Ynt: 12000lb Sentetik Halatlı Vinç Öneriniz/ Deneyimleriniz

power vinc iyidir satan arkadasta tarik galiba malin arkasinda yedek parca sikintisi cekmezsin fiyat olarak uygundur.bi avantaji var basincli su makinasi olan var vince adapte edilmis.camurdan sonra radyotor temizligi icin iyi oluyo tavsiye ederim.ben tmax kullaniyorum 9500 oda guzel


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 

Ynt: 12000lb Sentetik Halatlı Vinç Öneriniz/ Deneyimleriniz

Sizinki de sentetik halatlı mı?
 


Ynt: 12000lb Sentetik Halatlı Vinç Öneriniz/ Deneyimleriniz

Goliath ilk ithal edildiğinde neredeyse ilk vinçleri ben aldım diyebilirim 2011 senesinde aracıma hem ön hem arka için.

ilk gelen partide selenoid bobinlerinde sıkıntı vardı ve doğal olarak arıza yaptı huma oto ile görüşmelerimiz sonucunda kontrol panelinin daha küçük ve kibar olabilmesi için bu modeli ithal ettik dediler.

Sonrasında ücretsiz olarak daha iyi olan zorlamaya dayanıklı selenoid bobin olan kutu ile değiştirdiler bu partiyi.

2011 senesinden bu yana sıkıntısız kullanıyorum sentetik halatlı 12.000 libre olanını ve tabiri caizse kütür kütür çalışıyor.Kendi battığım yerleri bırakın batan birçok kendimden ağır aracı çektim defalarca hiç birinde yarı yolda bırakmadı şimdilik.

Memnunmusunuz derseniz cevabım evet dir.Bu fiyata alınabilecek en iyi vinçlerden biridir.Arkasındaki firmada güvenilir ve malının arkasındadır.

Hangi marka alırsanız alın size düşen görev senede bir kez sezon sonu bakımını yaptırın yağlatın temizletin.Yıllarca kullanın daha sonra.

Tavsiyem yanına birde makara almanız hem vincinizin ömrünü uzatır hemde tek vinç ile inanılmaz yerlerden inanılmaz atraksiyonlar yaparak araç kurtarabilirsiniz.
 



Ynt: 12000lb Sentetik Halatlı Vinç Öneriniz/ Deneyimleriniz

sentetik halat vardi fakat kopunca celik halat yaptim daha uygun fiyatli diye,700tl den baslar sentetik halat fiyatlari.tabiki butun markalar iyidir sonucta garantili alicaksiniz,yedek parcasi olan bi vinc alirsaniz sikinti yasamazsiniz.makara ile kullandiktan sonra vinci cok yormadiktan sonra kolay kolay ariza yapmaz diye dusunuyorum.3yil dan beri tmax kullaniyorum bi sikinti olmadi daha.power vinc i getiren arkadasla da gorusmustum su basincli olani alsammi diye garanti veriyodu gorseli de iyiydi.sonuc olarak bi warn da degil oyle dusunmek lazim.ortalama fiyatlarda uygun vinclere bakiyosaniz garantili olanini yedek parcasi olanini almalisiniz


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 

Ynt: 12000lb Sentetik Halatlı Vinç Öneriniz/ Deneyimleriniz

Peki bu vinçlerin üzerindeki halatlar hep Dyneema mı acaba?
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,446
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst