1985 Jeep CJ-7 Renegade (Orjinal 84 Milde)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,155

CJ7V8

Aerodynamics are overrated.
Mesajlar
948
Tepkime Puanı
2
Yer
Tarsus
Evet doğru gördünüz orjinal 84 milde bir CJ.1985'te Collins Brothers tarafından alınmış ve şu an ikinci sahibinde.(Select Jeeps firmasında).Jeep bunva sene ıstıcılı garajda saklanmış.Ayrıca Collins Brothers da 1000 mil yapmamış bir CJ8 bulunmakta.

1985 Jeep CJ-7 Renegade-6 silindir,otomatik,hard top,disk frenler,klima.... bu arada satılık bu araç,Teksas'da-$50.000 ,aracı rendevu almadan göremiyorsunuz.
Bu hafta perşembe günü süper lotoda şansım yaver giderse ,pazartesiye kalmadan bu CJ Türkiye'de olacak ;D ;D

veeee resimler...
Abb85


Abb85cj


Abb85ur


Abb85yu
 

Etiketler


Ynt: 1985 Jeep CJ-7 Renegade (Orjinal 84 Milde)

Hocam canı gönülden dilerim ki umarım şansın yaver gider ve alabilirsin . Birşey söylemeye gerek yok araç mükemmel gerçekten ...
 











Ynt: 1985 Jeep CJ-7 Renegade (Orjinal 84 Milde)

benim kafamda çocukluğumuzdan beri "jeep" yani arazi aracı dediğimizde ( ki biz tüm arazi araçlarına marka gözetmeksizin -JİP- deriz,malum!) aklıma gelen görüntü budur işte.Estetik olarak işlevselliğe dönük dizaynı,gereksiz caf caflı ayrıntılar yerine ne lazımsa o mantığıyla tasarlanmış manuel kokpit,emniyet barları,göstergeler,direksiyon simidi,vites kolu falan on üzerinden on numara bence..şahsen 80'lere ait pek çok şeyi sevdiğim gibi bu arabalarıda harika buluyorum,bi zamanlar bu araba üstünden yapılmış bir dizi bile hatırlarım.Yalnız,aracın orjinalliğine bozmayacak bir portbag ile sis lambaları da işlevselliği artırabilirabilir kanımca..ancak bu kadar para verdikten sonra araziyede çıkarmaya yürek dayanmaz diyorum..
 

Ynt: 1985 Jeep CJ-7 Renegade (Orjinal 84 Milde)

Radyoda da CCR'ın çaldığını hayal ediyorum;
better run through the jungle,
better run through the jungle,
better run through the jungle,
woa, don't look back to see.
 

Ynt: 1985 Jeep CJ-7 Renegade (Orjinal 84 Milde)

abi bu araç mükemmel bunu oturma odasına aksesuar olarak koyucaksın insan buna kıyıpta araziye giremez yatek kelimeyle biblo..
 


Ynt: 1985 Jeep CJ-7 Renegade (Orjinal 84 Milde)

Mükemmel bir Jeep benim sattığım orjinal Jeep CJ7 de aynı bu renkteydi bazen kafam atıyor git al şu Jeepi geriye diye bilemiyorum ne yapsam acaba.
 



Ynt: 1985 Jeep CJ-7 Renegade (Orjinal 84 Milde)

keşke bu resimleri koymasaydın insanın bünyesi kaldırmıyo :smiley:) bi nevi suça teşvik gibi bişe :smiley: gercekden mükemmel ötesi bişe gelde şimdi bu jeep hayalini kurma direksiyonda akdeniz sahillerinde yavaş yavaş dolaşıpda zevkine vara vara karşısına geçipde ay ışığında dağın zirvesinde seyretmek bunu hayal ötesi gibi geldi bana bi anda çok uzun zamandır böyle bişe görmemişdim bencillik olaçak ama keşke benim olsaydı :smiley:)
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,430
Mesajlar
1,517,886
Kayıtlı Üye Sayımız
172,077
Kaydolan Son Üyemiz
yasin29

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst