1996 2.0 Toyota Rav4

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emrekaplan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,290

emrekaplan

Yeni Üye
Mesajlar
2
Tepkime Puanı
0
Merhabalar, iyi forumlar herkese.
1996 model 2.0 RAV4 hakkında merakımı gidermek için buradayım ve direkt olarak kullanıcıları tecrübe ve görüşlerini belirtirse memnuniyet duyarım.

Yalnız yaşayan birisiyim ve araç almam şart hem ihtiyaç hem keyfi. Alacağım araçtan beklentilerim:

-Masa başı işim var, git gel yapabilmek,
-Tekne, karavan çekebilmek,
-Uzun yol gezintileri yapabilmek ve bir deniz kenarında konaklayabilmek

şeklinde sayabilirim.

Evet bu saydığım temel ihtiyaçlarımı göz önünde bulundurarak 1996 model 2.0 TOYOTA RAV4 benim için uygun bir araç mıdır?
Araç görüntüsüyle beni tatmin ediyor, en çok sevdiğim kasasıdır 99 sonrası RAV4'ler ilgimi çekmiyor açıkçası. Aracı LPG'li kullanmayı düşünüyorum bu konuda da tecrübesi olanlardan yardım istiyorum. LPG sorun yaratır mı? Hassas noktaları var mıdır? Her marka olur mu? Nelere dikkat etmeliyiz? gibi gibi..

Konuyu uzatmak ve sizleri üşendirmek istemiyorum, umarım anlatabilmişimdir derdimi beklentilerimi. Değerli yanıtlarınız için teşekkür ederim, iyi günler dilerim :smiley:
 

Konunun üzerinden 20 gün geçmş ama şahsi tecrubemi yazayım, belki faydası olur, kısa süreli kullandığım 99 model RAV 4 aracı kendi kategorisinde değerlendirdiğimizde gayet başarılı bir araç, yalnız bendekini LPG ye aldığımda aracın gücü belki %15-20 düşüyor gibi geliyordu bana, açık bir şekilde performans kaybı olduğunu hissedebiliyordum. Ancak aracı benzinle kullandığımda harika hissettiyordu, şanzıman ve motoru çok hoşuma gitmişti, hatta 1-2 farklı sürüş modu vardı, spor modda cidden atik oluyordu araç ve spor araba hissi veriyordu 2 litrelik benzinli turbo motor.
Ben dizel araç sevdiğimden ve bagaj ihtiyacım olduğundan Nissan Terrano ile takas etmiştim. LPG varsa araca bence yazık oluyor, ayrıca zaten nispeten küçük olan bagaj hacmi daha da ufalıyor, neredeyse tekbir avul sığacak kadar küçüleiliyor. Siz yalnız yaşıyorum demişsiniz, size yeterli gelebilir araç. Aslında test sürüşü yaptınızmı bilmiyorum ama yapmadıysanız mutlaka test sürüşü yapıp sonra karar verin. Kliva, sanruf vs çalışıyormu kontrol etmeyi unutmayın, mutlaka ekspertiz yaptırın. Umarım uzun yıllar severek kullanacağınız bir araca denk gelir ve alırsınız.

İzmirden selamlar
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,432
Mesajlar
1,517,903
Kayıtlı Üye Sayımız
172,080
Kaydolan Son Üyemiz
yusuf75

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst