1996 4x2 Nissan King Cup (cift Kabin, Arka Kabin Dar Olan Model) 160.000 Km. 36.000

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan samuray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,141

samuray

Yeni Üye
Mesajlar
15
Tepkime Puanı
3
Yaş
58
Yer
ist
Telsiz Çağrı Kodu
TB1POJ
Arka oturma yeri dar olunca arka kasa uzun oluyor.tipik kamyonet havası var.diğerlerinden farklı duruyor. roll bar ve sürgülü roll back daha güzel gösteriyor.

boat, motorsiklet , kamp için aldım. sorunsuz. arka kasayı sürgülü kapak ile kapattım.roll bar yapıldı.çeki demiri yapıldı, muayenesi yapıldı. vergiler odenmiş. satışa hazır. fiyat sondur. aksesuarlar cankapta roll back ve roll bar 3500, çeki demiri 1500, vergiler 2017 ye kadar ödenmiş.(498x2 )... ruhsat hususi yük... k belge istemez. bakımını yeni yaptırdım ve muayeneye soktum. eksi yanları enjeksiyonların temizlenmesi gerek, kuvvetli ara gazda siyah duman atıyor. yanlarda royus için boya öncesi macun var. orjinali beyazmış, benden önceki sahibi olan arkadaşım gri yaptırmış. kazasız.
çeki demiri muayeneden sonra motor taşıyıcı aparat montajı için daha sağlam olarak yapıldı..
güçlü motor 2500, dizel. manuel vites .klima manuel.
2 kez kampa gittim. arazide kullanılmadı. lastikler 18, yeni. yüksek duruyor.
araç fazlalığından satıyorum.keyif için aldım. zevkli . yüksek, güven veren bir araç. durdukça üstüne ilave bir şeyler yapıyorum. :smiley: . üst çadır düşünüyorum. motorsiklet tasıma aparatı düşünüyorum.. led düşünüyorum.

yükseltme kiti pahalı geldi yaptırmadım.


istenirse ilave 3mt. marinturk boat + 6hp mercury (30-40 saattte) gecen sene alındı. belgeli, liman kayıtlı. benzin depolu .5.000 tl.

malum sitelere koymadım. İstanbul haramiderede.
0 532 612 05 26 sedat
 
Son düzenleme:

Etiketler






Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,432
Mesajlar
1,517,903
Kayıtlı Üye Sayımız
172,079
Kaydolan Son Üyemiz
Fondue

SON KONULAR



Geri
Üst