2.7 2004 Model Rolantide Bedford Kamyon Gibi Çalışma.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bandırmalı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,076

Bandırmalı

Ana Kamp
Mesajlar
73
Tepkime Puanı
16
Yer
kocaeli
Merhaba arkadaşlar.
1: 2.7 2004 oıwerland rolantide Bedford kamyon gibi gar gar çalışıyor.
2: Hararet 60 üzerine çıkmıyor. Termostat değiştirdim sonuç değişmedi.
3: Devir 2200 de yağ basıncı düşüyor. 2000 altında normal.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim


SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Etiketler

Normal calisma sicakliginda ibrelerin soyle olmasi lazim;

C5E39065 4A08 4402 878F 0A049A47F61D


Termostat degisimi sonrasi uzun yol yaptiktan sonra sicakligi sonuna kadar actiginizda hala soguk hava mi ufluyor havalandirma?

Motor sicakligini olcen sensor bozuk olabilir, o sebeple fan son hiz calisip, gereksiz sogutma yapiyor olabilir.

Ya da yeni taktiginiz termostat bozuk olabilir, bir kontrol ettirin derim. Eger yan sanayi, dandik cin markalarindan aldiysaniz, orijinal fabrikada takilan Mahle marka, model TH1187 olan termostattan sasmayin derim.
 
Son düzenleme:

İlginize teşekkür ederim. Termostat değişim sebebi Hararet düşük olduğu için yapıldı. Dediğiniz gibi mahle alındı ve üzerinden çıkan termostat da sağlam çiktı. değişiklik sonrası Hararet yine 65 derece gibi. Birde yağ basıncı 2200 devirlerde düşüyor. Gazdan ayağımı çekince olması gereken seviyeye geliyor. Rolantide basınç çok yüksek. Sadece 2200 devire çıkınca düşüyor.


SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 





bence kontrol ünitesinde bir sorun var. dizel bozulduğu zaman bu şekilde çalışıyor. bizim bir pejo boxer minibüsümüzde aynı bu problem vardı. eskibedford gibi çalışıyordu soğukta. sonra düzeliyordu. motor kontrol ünitesini değiştirdik.
 

bence kontrol ünitesinde bir sorun var. dizel bozulduğu zaman bu şekilde çalışıyor. bizim bir pejo boxer minibüsümüzde aynı bu problem vardı. eskibedford gibi çalışıyordu soğukta. sonra düzeliyordu. motor kontrol ünitesini değiştirdik.
İlginiz için teşekkür ederim. Bu gün fark ettim vitesi N ye alınca rolantide düzelme oluyor. Zaten her zaman bedford gibi değil ama sıklıkla yaptığı için rahatsızlık veriyor. Benim asıl endişem yağ basıncının devir yükselirken düşmesi. 110/120 kilometrenin üzerine çıkamıyorum.


SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,382
Mesajlar
1,517,423
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

SON KONULAR



Geri
Üst