2. El Araç Piyasası Fırsatçılığı ...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 187
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,877
Sanal ortamda dolaşan söylentilerde 33 şehitten daha fazla olduğu iddiası varken, hava destek gücü olmadan oraya asker yığmanında ne kadar yanlış askeri strateji olduğununda sorgulanması gerekir.
Yaralıları almak için bile rus hava sahasını kapatması nedeniyle helikopter bile göndermediğimiz yerde, hava gücümüz olmadan askeri operasyonu yapanlarında vicdanı sızlar umarım.
Allah şehitlerin ailesine sabır versin.Çok üzücü bir durum yaşandı.

asiltürk'ün 2012 deki suriye ile ilgili görüşü
 

Etiketler
Rusyanın Süriye rejim devletinin arkasında , Amerikanın da Cihatçı ve Marjinal gurupların arkasında olduğu bir bölgede Mehmetçiğimizi böyle büyük bir tehlike altında bırakılması sebebi ile ülkemizdeki herkesi üzüntüye boğan ,şehit ailelerinin evine ateş düşmesine neden olan böylesine büyük bir felekati anlamlandırmak çok zor.

Sanırım bu sebep ile dünden beri Hatay valisi dışında hiç kimse resmi bir açıklama yapmadı. ve bu açıklamanın gerçekliği konusunda sokaktaki vatandaşın içindeki şüpheler giderilemedi. Sosyal medyada dolaşan bilgi kirliliği yetkililer tarafından umarım en kısa zamanda giderilir.

Biz şehitlerimize üzülürken toplum olarak girdiğimiz şoktan çıkmadan mültecilere kapıların açılmasıda bir başka şaşırtıcı gelişme dün gece yarısından beri ulusal medyada sınırlara giden mülteciler birinci konu oldu.Ensar olmaktan bir anda vazgeçtik onlarda arkalarına bakmadan ülkelerine topraklarına değil bilinmeyene doğru yürüyüşe başladı.

Önümüzdeki günlerde büyük can kayıpları olmadan, umarım tüm taraflar yanlışlarından dönüp diplomasi ile sorunları sona erdirmesi , barış ve huzurlu günlerin gelmesi tek dileğimizdir.

Üzüntümüz ve acımız büyük tüm forumdaşlarımızın başı sağolsun.
 


şahsi düşüncem ikinci el piyasası haziran gibi düşüşe geçip temmuz ağustos gibi olması gereken yere yani gerçek fiyatlarına dönüş yapacaktır , bu sebeple aciliyeti olmayanların bu fiyatlara araç almasını tavsiye etmiyorum.
hepberaber yaşayıp göreceğiz hayırlısı inşallah...
 

şahsi düşüncem ikinci el piyasası haziran gibi düşüşe geçip temmuz ağustos gibi olması gereken yere yani gerçek fiyatlarına dönüş yapacaktır , bu sebeple aciliyeti olmayanların bu fiyatlara araç almasını tavsiye etmiyorum.
hepberaber yaşayıp göreceğiz hayırlısı inşallah...
Öyle olmadı :smiley:
 






Bu arada İzmir'de yaşadığımız deprem dolayısı ile hayatını kaybedenler bizlere derin ve tarifsiz üzüntü versede yaralı kurtulanlar ve enkazlardan sağ olarak çıkanlar bizlere umut veriyor , şu saatlerde son enkazda ( rızabey apt ) kalan son 2 kişi için ümitlendik , heyecanla bekliyoruz umarım sağ salim kurtulurlar , tüm hemşehrilerimin başı sağolsun , geçmiş olsun ...
 
Son düzenleme:




twitter gündem #ikincielaraba

1622836982799
 



Passat vardı bende,16 ay önce 158 bin TL'ye almıştım
Aldıktan 6 ay sonra aynı fiyata satıp, başka araba almayı düşünmüştüm,o ara vaktim olmadı
Şu anda benim arabanın benzerlerine 300 bin tl yazmışlar malum sitede
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,441
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst