20 günlük tatil planı önerileri?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nisya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,201

nisya

Ana Kamp
Mesajlar
47
Tepkime Puanı
0
Yer
Istanbul-Bahçeşehir
arkadaslar merhaba,
20 günlük tatilim var ve bir plan olusturmam gerekıyor yurt dısı ya da ıcı fark etmez bır plan yapmak ıstıyorum ancak aklımda hıcbır fıkır yok! fıkırlerınıze ortakda olabılırım:D
tesekkurler!
 

Etiketler
Ynt: 20 günlük tatil planı önerileri?

konuyu açalı 1 aydan fazla olmuş ve bir cevap verilmemiş, böyle bir sitede bu kadar gezgin varken cevapsız kalan konular aslında can sıkıcı ama insanların gerçekten çok yoğunlukları oluyor. bende sürekli takip etsem de bir şeyler paylaşabilme fırsatım olmuyor sıklıkla.
-hiç sanmıyorum ama, hala tatil hakkınızı kullanmadıysanız, ulaşımın en kolay mesafenin en az olduğu avrupa kıtasını öneririm, interrail gibi tren sistemleri sayesinde kolay ve son derece ekonomik bir gezi yapabilirsiniz. detaylı bilgi isterseniz elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım
 

Ynt: 20 günlük tatil planı önerileri?

Biz arkadaşlarla 12 şubatta Makedonya'ya (Üsküp) gidiyoruz. Oradan Hırvatistan,Karadağ,Kosova,Bosna Hersek, Sırbistan'a geçeceğiz. Sonra tekrar Üsküp'ten 28 şubatta geri döneceğiz. Pegasustan 150 liraya git-gel bilet aldık. Sana da balkanlar turu önerebilirim..
 






Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,425
Mesajlar
1,517,793
Kayıtlı Üye Sayımız
172,072
Kaydolan Son Üyemiz
egedeba

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst