2000 vitara airbag hakkında

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Keyifli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,817

Keyifli

Kamp I
Mesajlar
142
Tepkime Puanı
0
Yer
ANKARA
Merhabalar uzun sayılacak bir zamandır aranızdayım.2000 model bir vitara almayı düşünüyorum, yalnız ilgilendiğim araçta fabrika çıkışlı olarak hava yastığı olmadığı ve 25 civarında hava yastıksız ithal edilen hava yastıksız vitaradan biri olduğu bilgisi verildi.Araçta herhangi bir kaza falan yok.Bu konuda modellerle ilgili bilgisi olan arkadaşların acil yardımlarını bekliyorum.
Saygılarımla...
 

Etiketler



Ynt: 2000 vitara airbag hakkında

200 model hava yastığı olmayan vitaranın olup olmadığını öğrenmek istemiştim. Bu modellerden bazılarının hava yastığı olmadığını araştırmalarım sonucu öğrenmiş bulundum. İlginize teşekkürler.
 



Ynt: 2000 vitara airbag hakkında


Keyifli' Alıntı:
200 model hava yastığı olmayan vitaranın olup olmadığını öğrenmek istemiştim. Bu modellerden bazılarının hava yastığı olmadığını araştırmalarım sonucu öğrenmiş bulundum. İlginize teşekkürler.
Ben ilk defa duydum, sayenizde ben de öğrenmiş oldum. Bir ara satılık bir ilanda yolcu airbag yerinde orjinal görünümlü torpido vardı, airbag kazada açılmış yerine torpido yapmışlar diye düşünmüştüm. Belk de sizin dediğiniz modellerdendir. Airbagsiz ithalat konusunu Suzuki Merkez ithalatçidan teyid ettiniz sanırım.
 

Ynt: 2000 vitara airbag hakkında

Merkezden değilde Ankarada yetkili servis olan Kangrum suzukide çalışan bir abimiz sayesinde öğrenmiş oldum .Bu modellerin bazılarında sürücü ve yolcu havayastığı yokmuş bunun yerine ön torpido kısmında orjinal ikinci bir torpido gözü varmış.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,446
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst