2001 model 4.7 Grand Cherokee mi yoksa 2004 model 3.7 Cherokee mi???

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gururgokturk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,167

gururgokturk

Yeni Üye
Mesajlar
3
Tepkime Puanı
0
Merhaba...Jeep almayı düşünüyorum ancak karar veremedim.2004 model 3.7 Cherokee Liberty ile 2001 model 4.7 Grand Cherokee arasında kaldım.Bu araç benim sadece hafta sonu keyif amaçlı kullanmak için alacağım bir araç olacak.Hafta içi kullandığım bir binek araç var.Sizce bu jeep'lerden hangisini almalıyım.Hangisi daha ekonomik , hangisi daha sorunlu ,hangisi daha keyifli olur?Avantajlar , dezavantajlar nedir?(Bu arada iki araçta da prins marka lpg var.Fiyatlar da neredeyse aynı.Kullanıcıların fikirlerine ve tecrübelerine ihtiyacım var.Yardımcı olur musunuz?
 

Etiketler
Ynt: 2001 Model 4.7 Grand Cherokee Mi Yoksa 2004 Model 3.7 Cherokee Mi???

2002 3.7 liberty kullanıyorum. Sessiz,sorunsuz, konforlu bir 7 ay geçti. Tavsiye ederim. WJ ise hiç kullanmadım. şehir dışı 12 litre şeh,r ,ç,20-22 litre lpg harcıyorum. wj daha çok yakar diye düşünüyorum
 

Ynt: 2001 Model 4.7 Grand Cherokee Mi Yoksa 2004 Model 3.7 Cherokee Mi???

ilk elden cevap vermek istiyorum çünkü iki araçta bizde mevcut. KJ daha kolay kullanılan daha kıvrak daha kompakt daha az yakan daha hafif hissettiren daha gürültülü görece daha konforsuz bir araç. WJ daha sessiz daha konforlu ancak zor kullanılan, ağır hissettiren hantal sürüşü, turu daha kötü olan, sabit aks olduğu için yol tutuşu aynı koşullarda daha kötü olan bu problemi sürekli 4 çekeri sayesinde telafi edebilen çok daha fazla yakan ve kesinlikle dur kalk trafiğe uymayan bir araç. ben açıkçası WJ yi düz hızlanması ve sabit hızlı sürüşteki sessizliği haricinde pek sevemedim. Sürekli otoyol kullanımı olacaksa WJ tabiki gayet uygun. Arazide de de artikülasyon yetenekleri fazla ve büyük tekerleğe daha uygun. İyi düşünmek deneyip öyla almak lazım.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,435
Mesajlar
1,517,930
Kayıtlı Üye Sayımız
172,085
Kaydolan Son Üyemiz
Ertuğrul Ocaktan

SON KONULAR



Geri
Üst