2001 pajero pinin 5k

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mossin Nagant Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,698
Ynt: 2001 pajero pinin 5k

Rica ederim.. umarım yeterli anlatabilmişimdir..

Mart 2012 Ankara Samsun amlhemin 126
 

Etiketler

Ynt: 2001 pajero pinin 5k

pinin gerçekten sınıf bir araç özellikle arka difteki lsd mükemmel bir özellik bu arada pininlere yani bu kasa gdi motorlara lpg takılmıyor deniyor ama romanonun yeni çıkan bir sistemi var gdi ler için
 

Ynt: 2001 pajero pinin 5k

Evet aslında PİNİN özel ve emsallerinden çok üstün bir araç.. keşke Türkiye de daha fazla olsa idi ve daha çok tanınsaydı.. böylece hem piyasası daha iyi olacak hemde parça problemi olmayacaktı..
 

Ynt: 2001 pajero pinin 5k

Sayın ŞAHİN 05 ekonomik kullanırsanız ortalama yakıt tüketimi 9-10 lt yi geçmiyor..buda bence 2.0 cc 129 HP 190 NM Tork üreten 1470 kg lık benzinli bir araca göre çok makul..daha önce LPG li araçlar kullandım..sıkıntısını çok iyi biliyorum..Arabanın düzenini bozmaya inanın değmez..

PAJERO PNN 266
 



Ynt: 2001 pajero pinin 5k

merhaba,
bülent abi.ben de bir arayış içerisindeyim.suziki vitaramı derken pajerolara rastladım.gerçekten türkiyede pek bilinmiyor.ben genelde av için alacağım,benim için yereli olurmu,of road düşünmüyorum.tavsiye edeceğiniz model varmıdır.vereceğim en fazla ücret 20-21 bin tl.şimdiden çok teşekkürler.
 

Ynt: 2001 pajero pinin 5k

Aytaç Bey Pinin tavsiye ederim..maalesef bu aracı kullananlar değil de kullanmayanların kötülemesi nedeni ile haksız kötü şöhreti olmuş.. siz kesinlikle kullanan abilerimizi dikate alın.. ağır offroad yapmayacaksanız çok ideal olur derim..bu söylediğim ağır offroad yapamaz anlamında değil; size pahalıya patlar anlamındadır.. av için ise asla kıramazsınız.. her parçası bulunur fakat sizi bekletirler yurt dışından geleceği için.. sınıfında bunun kadar kaliteli arazi kaabiliyeti yüksek ve arazi şanzımanı olan bir araç yok..tek kronik probleminin gaz kelebeği olduğu doğrudur..

PAJERO PNN 245
 

Ynt: 2001 pajero pinin 5k

teşekkürler abi,peki bu gaz kelebeği bütün araçlarda sorunmu oluyor.yoksa kötü kullanmadan gelen bir sorunmu.
 

Ynt: 2001 pajero pinin 5k

Bende bu sitedeki yorumlardan yola çıkarak tavsiye edilen ustalara ulaştım ve kendilerine sordum..tam olarak bilinmiyor nedeni..fakat olay şu; mıknatıslarla oluşan manyetik bir alan varmış ve mıknatıslar yerlerine basit bir şekilde yapıştırılarak tutturulmuş, mıknatıslar yerinden oynayınca manyetik alan bozuluyormuş..bunu tamir eden yani mıknatısları yerine yapıştırarak sorunu giderdiklerini söyleyen abilerim oldu..benim araçtaki aracı satın almadan iki ay önce değişmiş yenisi ile ve eskisini araçla verdi sahibi..daha inceleme fırsatım olmadı..ama şunu belirtmeliyim tanıdığım bir doktor abim de bu aracı yaklaşık 8 yıldır kullanıyor ve gaz kelebeği hiç bozulmamış..!
 

Ynt: 2001 pajero pinin 5k

Benimde çok beğendiğim bir araç ancak Türkiye'de haksızlığa uğramış modellerden birisi. LSD kilidinin ve 4LLoc konumunun olması beni çok şaşarttı ve bir kez daha taktir ettim.
 



Ynt: 2001 pajero pinin 5k

Evet arazi şanzımanı emsallerinden üstün olan özelliklerinden bir tanesi sadece.. Türkiye de haksızlığa uğramasına karşılık özellikle soğuk ve bol karlı ülkelerde (İsviçre-Alpler ve Gürcistan-Rusya gb.) çok fazla tercih edildiği görülmektedir..
 

Ynt: 2001 pajero pinin 5k

Aracınız gerçekten çok hoş görünüyor.Allah nazardan saklasın.Kazasız güzel günlerde kullanın..
 

Ynt: 2001 pajero pinin 5k

İyi günler
Sy Bekar
Aracınız çok güzel iyi günlerde kullanmanız dileğiyle
Saygılar
Batuhan
 

Ynt: 2001 pajero pinin 5k

bende 2001 vardı.manual vites,8 yıl kullandım,bir problem olmadı,50binde sattım,artık avrupada üretimine son verilmesi ve mitsubishinin kendi yarattığı gdi motoru üretmemesi canımı sıktı,sonradan vw da benzeri fsi motorunu üretimden kaldırdı nedense
halbuki mitsubishi modeli geliştirse,yine aynısı ile değiştirebilirdim,artık güney amerikada tr4 flex adı altında üretilmekte

benim araç arasıra sarı motor ikazını yakardı,yakıta duyarlı bir motor,emisyon kontrolü hassas
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,446
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst