2004-2005-2006 Jeep Cherokee 2.8 Crd,nasıl Bilirsiniz?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omnitemporal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 168
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 179,645
Teşekkür ederim değerli yorumların için bende 2" get attırmayı düşünüyorum makineye biraz daha yüksek olur ayrıca birde lastik yanaklarını geniş almak istiyorum ki makine biraz daha kalksın. Allah kaza bela vermesin gayet temiz ve güzel duruyor sepet te hayırlı olsun )
Eyvallah kardeşim bende 255/70.16 var memnunum
 

Etiketler
Merhaba, 300.000 KM, sıfırlanmış motor 2.8 CRD'lere bakılabilir mi? Yoksa uzak durmak mı lazım?
Genelde 150.000 civarına bakıyorum ancak bunlarında ucuz olanları hep sorunlu çıkıyor.
 

Aslında 300 binde motor bitmez de bakımları düzgün yapılmıyor araçların açıkçası 300 bin çok 150 bin az diye birşey demek doğru olmaz,ben örneğin 250 bin km de araç aldım,testlere soktuk araç ilk günkü kondisyonuna çok yakındı.Bakım burada hayati rol oynuyor,aracın nereden bakımlı olduğunu sorun. Özel veya yetkili farketmez sürekli belli yere gidiyorsa sorun olmuyor genelde.
 

300 bin de motor bitmez. ancak çeşitli sebeplerle üst kapak çatlar hararet yapar ise blok da zarar görürse değişmesi yada tamir olması gerekebilir. bence usulünde tamir edildiyse problem olmayacaktır. sonuçta bunlar makine. önemli olan çalışma saatidir. yine de 300 bin km deki bir araçta bence en sorunlu şey otomatik şanzıman olacaktır çünkü otomatik şanzımanın ömrü 250 bin km civarında. bozulmasa bile balatalarının değişmesi lazım. tamiri çok pahalı ve en kötüsü gerçekten usta denecek bir adam duymadım şanzıman konusunda. varsa öğrenmek isterim. ucuz ise alınır yoksa alınmaz öyle bir araç. yada düzgün bir serviste bakım kaydı olacak tek tek.
 

Otomatik şanzıman basit Jeep'lerde, klasik usul. 250-300 bin km aralığında balataları değiştirmek istiyor genelde. İstanbul için yine Nascar ve Davut Usta'yı öneririm. Diğer bilindik Jeep ustalarının da yapacağına veya yaptıracağına eminim,sistemi gördüm gayet basit diyebilirim.
 



Selam arkadaşlar,
2006 - 2007 model KJ Cherokee araçlar hoşuma gidiyor, fiyatları da makul denebilecek seviyede. Sadece hafta sonları ve uzun yolda kullanmayı planlıyorum.
- Bu araçların kronik sorunları var mıdır? Nelere dikkat etmek gerekir?
- 2.8 ya da 3.7 arasında hangisi daha iyidir, sağlamlık ve yakıt açısından?
 

Selam arkadaşlar,
2006 - 2007 model KJ Cherokee araçlar hoşuma gidiyor, fiyatları da makul denebilecek seviyede. Sadece hafta sonları ve uzun yolda kullanmayı planlıyorum.
- Bu araçların kronik sorunları var mıdır? Nelere dikkat etmek gerekir?
- 2.8 ya da 3.7 arasında hangisi daha iyidir, sağlamlık ve yakıt açısından?
Bakımlı bır araç bulabılırsenız 2.8 KJ olabılır. Ben KK 2.8 CRD LIMITED kullanıyorum. Bakımlısına denk gelırseınız kronık problem yaşamazsınız.
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,445
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

SON KONULAR



Geri
Üst