2004 Model 2,7 Aracım Sabahları İlk Marşa Basmada Zor Çalışıyor

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serhatkandemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,253

serhatkandemir

Grand Cherokee 2,7 Vision
Mesajlar
22
Tepkime Puanı
6
Yaş
49
Yer
İzmir
Merhabalar, 2004 Model 2,7 Aracım Sabahları İlk Marşa Basmada Zor Çalışıyor. Yeni akü takıp denedik aynı sorun devam etti. (Aküden değil) Ustam, mazotun geri kaçırma ihtimali olabilr diye, depodan gelen hortuma mazotu depoya geri kaçırmayacaksibop taktı aynı sorun yine devam ediyor. Sorun ne olabilir acaba? Kıymetli destek ve yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
 

Etiketler


Isıtma bujilerine de bakıldı. Araç cihaza bağlandı bir sorun görünmüyor. Çalıştığında egzozdan baya bir duman atıyor
 











Mazot pompası da olabilir, benzer bir olay başıma gelmişti, mazot pompasından ufak bir sızıntı vardı, araç mazotu geri kaçırdığından geç çalışıyordu.
 



Benim kinde mazot filitresinin altındaki oring conta kaçırıyormuş ama bir hafta sürdü kaçağı bulmamız enjektör den yakıt deposuna kadar her yeri kontrol etmek gerekir
 

Merhaba arkadaşlar ben İbrahim Özcan 2004 sonu Grand Cherokee 27 benim aracımda da aynen sorun var İki gün çalıştırma Sam üçüncü gün zor çalışıyor Bu konuda yardımcı olursanız teşekkür ederim
 



kontağı çevir. marşa basmadan 10 saniye bekle. marşa baş. ben öyle yapıyorum. hemen çalışıyor. ısıtma için zaman tanımış oluyorum
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,445
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst