2006 Freelander Boyasız 120000 Km

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ismailarilik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,777

ismailarilik

Yeni Üye
Mesajlar
7
Tepkime Puanı
0
Merhaba.

2006 model bir Freelander Td4 inceliyorum. Araç 120000 kmde. Boya, değişen, kaza kaydı yok. İkinci sahibinden. İlk sahibinin titiz olduğu ve bakımlarını iyi yaptırdığı biliniyor. İkinci sahibi de, ilk sahibi kadar olmasa da, titiz. Aracın motor da iyi durumda. Tam ekspertiz yapıldı ve önemli hiçbir sorun yok. Birkaç bin bakım masrafı var sadece. Araç 70000 lira. Bu aracı çok beğendim. Ancak malum sitedeki ilanlara baktığımda, kmleri yüksek olsa da, çok daha düşük fiyatlara araçlar görüyorum. Bu sebeple kafam karışık. Bu fiyat bana gayet iyi gibi geliyor. Ama emin olamadım. Sizce nasıl bir fiyat? Bu konuda kafam rahat olmalı mı? Teşekkürler.
 

Hasar kaydı olabilir. Önemli olan yürüyen sistem.. Şanzıman yağı değişimi önemli. Arazi şanzımanı kondisyon önemli. En önemli olanı vcu kaplin. Basit ancak etkili testi yapılmalı.
Aracı düz yerde durdurun. Direksiyon tam sağ veya sol iken vites boşta ve el freni inik halde aracı itin. Eğer kasılıyor ise vcu kaplin arızalıdır. Onarımı dört dörtlük başarabilen yok. Geri kalan motoru m47d motor. Ciddi uzun ömürlü. Şanzıman aisin firması jatko modeli. 5 ileri triptonik. Araçta webasto var. Kontrolü için havanın 4 derece olması gerekiyor. Arıza kaydına oem cihazla bakılacak. Kayıtlı hata varmı diye.

Kronik olarak cam halatları bozuluyor. Değişimi ucuz. Sunroff paslı olabilir. Camı 1200 tl ve değişimi gerekir.

Eğer hse ise ayna kapama ön cam ısıtma koltuk ısıtma ve cruise kontrol standart olacak. 17inch üç kol jant olacak. Biri eksik ise hse değildir.
 






Tekrardan merhaba. Yukarıda bu aracın Aisin markasının Jatko modeli şanzımanı kullandığını söylemişsiniz. Şanzıman hakkında bilgi edinmek amacıyla internette bir araştırma yaptım ancak böyle bir şanzıman ile karşılaşmadım. Hatta Aisin ile Jatco farklı markalar gibi duruyor. Beni bu konuda bilgilendirmeniz mümkün mü? Teşekkürler.
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,425
Mesajlar
1,517,787
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst