2006 Nissan Pathfinder 2.5 Dci Le At

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SuNMaN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,981
Bundan sonra aks aralığımız 6 cm. artmış oldu. Ne mi oldu? Her şey çok güzel oldu...

Balans tamamen kesildi. Dahası aracın sürüş karakteri asfaltta çok değişti.

Subarudan sonra virajlar çok tedirgin ediyordu. Örneğin subaruyla 120 ile aracın içinde hiç kimsenin tedirginlik veya rahatsızlık yaşamadığı virajı 80 ile dönerken bunu yolcuya epey hissettiriyordu, şimdi 100 civarı hızda aynı virajları konforlu bir şekilde dönüyorum. Evet hala bir Forester değil virajda ama arazi ruhu ağır basan bir araçta zaten o kadar yüksek beklentim yok.

Sonuç beklentimin çok üstünde oldu.
 
Son düzenleme:

Etiketler
2006 Nissan Pathfinder 2.5 Dci Le At

JQN7NB
 










güzel araçlar bunlar. eski modelini uzun süre kullanmıştım. ne yazıkki ikinci elde ki kondüsyon ve fiyatları Jeep'i, Nissan ile değiştirmekten alıkoyuyor.
 



Ben de jeep çok inceledim. Özellikle 3.0 crd.
Ancak
-motor hacmi avantajı
-7 koltuk
-pek çok parçanın navarayla uyumlu olmasının getirdiği avantaj
-az da olsa bir yakıt sarfiyatı
-göreceli de olsa jeepe göre daha heybetli ve gösterişli olması

Gibi nedenler beni pathfindera yöneltti.
 

açıkçası düzgün WK yı, pathfindere değişmem. Çünkü nissan öksüz bizim ülkede. Ancak KJ yi tabi ki değiştiririm. Tabi düzgün araç bulunursa, ve tabi ki sahipleri discovery fiyatı istemeyi bırakırlarsa!
 







Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,432
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst