2008-2009 Grand Cheroke 3.0 Crd Almak Istiyorum Nelere Dikkat Etmeliyim ?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Merhale38 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,523

Etiketler














Özelden fiyat aldım 4 civarı tutar tüm bakımlar dediler ayrıca benimki wh wk olan kasadan bu kasalarda triger yokmuş motor zincirliymiş mengerlerde triger değişiriz 10 küsür milyar demişler sanırım zincir kastettiler 300bin kmde olsa neyse de 127bindeki araba
 

127k bir araç için zincir değişimine ihtiyaç yok diye düşünüyorum. Yetkili servise giderseniz daha fazla da çıkartırlar. Burada Bursa'da olan arkadaşlarımız var. Onlar yardımcı olacaklardır.
 

dizel mercedes motorunun zincirini değiştirmenize gerek yok. zaten ses yapar uzarsa rölantide tekleyerek çalışır. oda 6 yüz 7 yüz bin kmden sonra olur herhalde. VW motoru mu zinciri uzasın gergiden atsın valfleri eğsi. hemde marş basarken. evin önünde. başıma geldi de oradan biliyorum...

ayrıca mengerler hiç şaşırtmadı yine...

iyi bir özel serviste bu aracın yağ, yağ filtresi, hava filtresi, yakıt filtresi bakımı 800 900 tl den aşağı çıkmıyor.
 




Hocam açıkçası aracı 2.el aldığımız için risk almadan komple bakımdan geçirelim dedik mengerlerden indirimle birlikte 8-9k gibi sayı verdiler birlik oto iste maksimum 4k dedi ayrıca biz araçta triger kayışı var sanıyorduk mengerlerde triger değişiriz yaklaşık 10k küsür tutabilir demişlerdi ama sonradan birlik otoda aracın kayışlı değil zincirli olduğunu bu kilometrede değişilmesine gerek olmadığını söylediler.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,425
Mesajlar
1,517,790
Kayıtlı Üye Sayımız
172,071
Kaydolan Son Üyemiz
kalenbuk

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst