2010 Hyundai Santa Fe 2.2 Crdİ 197 Ps

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MuratHoca6887 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,244
Valla herkes aynı şeyi söyleyince vazgeçtim...Peki 2010 -2012 6 ileri otomatik versiyonu 150-160 bin km aralığında alırsam 200 bine geldiğinde satabilir miyim ? Yazdığım gibi sürekli model yenilemek istemiyorum..3-4 yıl kullanırım...
Bir de bunu buldum...
2010 Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 115.111 TL Sahibinden satılık ikinci el - 709173697
Bu araca bu para verilir ama ilk gönderdiğiniz araca kesinlikle verilmez. Dedim ya 100 Bin TL bile çok o modele. Ama 2010 üzeri 197 PS olanlar genelde 100 bin TL üzerinde zaten. Bulduğunuz araç güzelmiş. KM'yi çok takmayın kafanıza. Ben o kadar çok favori ekledim ki Hepsi satıldı. İçlerinde 230 bin km de olanlar da vardı.
 

Etiketler


Hocam satılmayan araba yok. Avatar resimdeki araç 2001 model 3.2 v6 motor opel frontera 220 bin km de satmıştım. Satılmazsa bu satılmazdı. Hakikaten hyundai santa fe ler çok sağlam çok konforlu ve bakımını yaptırdığın sürece kolay kolay arıza çıkartmazlar.
Çok ayıp Sattığın avatardaki aracın arkasında durmaman zaten büyük ayıp aracı satınca kurtuldum 1.5 yılda 13 bin tl harcadım yoksa abs ve göstergede arızalıydı onları da yaptıracaktım diyerek, bana sattığında bunları söylememen matah bir şeymiş gibi birde buraya yazmışsın satılmayan araç yok diyerek, hepsini kayıt ettim delil olarak, bu arkadaşdan araba falan almayın.Yaptığın satışdaki ayıbıda ifşa etmen daha süper.
 
Son düzenleme:








Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,425
Mesajlar
1,517,790
Kayıtlı Üye Sayımız
172,071
Kaydolan Son Üyemiz
kalenbuk

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst