2010 Jeep Patriot 2.0 CRD Sorun Var

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ahmetdt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,900

ahmetdt

Yeni Üye
Mesajlar
7
Tepkime Puanı
0
merhaba arkadaşlar..1 bucuk ay önce 2010 model sıfır jeep patriot aldım.tekirdağda oturmaktayım.ilk gece kullanmada farkettim ki arada farlarda kısılma oluyor kısılıp normal haline geliyor..pencereler kapalı iken tekrar pencere kapama tusuna basınca tavan aydınlatma ışıkları azalıyor.sis ışıkları da kısılıyor!!sonra izmirde tatilde iken has otomotive götürdüm akü ölçümü kaçak var mı yok mu filan diye kontrol ettiler fakat bir sorun gözükmedi.
bir sürü sonra araca monza xenon taktırdım bu işlemden sonra da gece giderken xenon kapanıp açılıyor!aldıpımız bayi çiftçiler istanbul.iki kez götürdüm oldukça fazla ilgilendiler!her tarafa baktılar hersey normal çıkıyor.sonra başka bir patriot vardı orada ona bakınca iç ışıkları da kısıyordu benim gibi!!acaba bu hepsinde olan bir sorun mu??ya da neyden kaynaklanabilir!!çünkü xenon kapanıp açılıyorsa oldukça düşme dalgalanma oluyor elektriklerde demek gibi bişey!!
bir de patriot sahibi olan arkadaşlar bakabiklirler mi böyle bir sorunları var mı??xenon takıp karşılaşan var mı boyle bir sorunla?
 

Etiketler
Ynt: 2010 Jeep Patriot 2.0 CRD Sorun Var

benim yakin arkadasimda 2.4 benzinli 2010 model var 20bin km yol yapti Turkiye Arabaistan arasi gidip geldi. hic bir sorundan bahsetmedi. Araci aldiginiz Servise baski yapip garantiden elektrik kablolarinizi degistirme yoluna gidebilirseniz kolayca halledersiniz bence.
bende cherokee 2010 var var su an 14binde bir kac gunden 15 bin bakimina servise gidecem orada tekrar sorarim umarim basit bir arizadir.
 

Ynt: 2010 Jeep Patriot 2.0 CRD Sorun Var

teşekkrür eder ilginiz için..aracı iki kez çiftçilere götürdüm ve baya bir incelediler ama bilgisayarların bir sorun göstermediğini belirttiler..iki kez bıraktım aracı ve haddinden fazla ilgi gösterdiler bana bu konuda!!fakat hala bu xenon sönme işlemi devam etmekte..bilmiyorum ne yapılacak.elektrik kablolarında ne gibi bişey olabişir acaba
 

Ynt: 2010 Jeep Patriot 2.0 CRD Sorun Var

iki taraftamı sönüyor yoksa bir tarafmı sadece. tek taraf ise ballast problemidir. aynı anda çift ise bağlantının aküden beslenecek şekilde röle ile yapılması gerekiyor. grand cherokee de böyle yapınca kırpışma yada sönme problemi yaşamadık.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst